Valideye ben çok selam göndermek istiyorum, şarkıdan ziyade .d@alcatraz annenin adı ne anons edelim mutlu olsun istediği şarkı varsa yer verelım
Ellerinden öperiz.
Valideye ben çok selam göndermek istiyorum, şarkıdan ziyade .d@alcatraz annenin adı ne anons edelim mutlu olsun istediği şarkı varsa yer verelım
Biz başka radyo açtık çiçeğim ya. Annem türkü sever@alcatraz annenin adı ne anons edelim mutlu olsun istediği şarkı varsa yer verelım
Saygılar bilmukabele efenim. Eksik olmayınız.Valideye ben çok selam göndermek istiyorum, şarkıdan ziyade .d
Ellerinden öperiz.
Annemin oylr huyları yok. Bilir ki oğlu kendisi için en huzurlusunu bulur her konuda hdbsbsValideye fazla elleşmeyin şimdi burdan alcatraza kısmet bakar üye falan olur Sjsjsj
Libido killer mi oldu nolduYaşar kurt kim istediyse teşekkür ederim, duruldum.
Buradan mı bulacak ona kısmet? DjdjdududuValideye fazla elleşmeyin şimdi burdan alcatraza kısmet bakar üye falan olur Sjsjsj
@velevkiYaşar kurt kim istediyse teşekkür ederim, duruldum.
Önümden yürü jdjdhdhdhBen bayrağı aldım sokağa çıkıyorum.?
Libido killer mi oldu noldu
KAMYONLAR KAVUN TAŞIR, BEN HEP SENİ DÜŞÜNÜRDÜM 🍆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.