son isteğin cok hoştu ben teşekkur ederım çiçeğimsevgili chen günü güzelleştirdiğin için teşekkür ederim şahsım adına.
son isteğin cok hoştu ben teşekkur ederım çiçeğimsevgili chen günü güzelleştirdiğin için teşekkür ederim şahsım adına.
ben teşekkur ederım kulağimız şenlendıteşekkür ederimmm :*
sizinle birlikte güzeldi çiçeğimİzmir'in dağlarında çiçekler açaar...
Teşekkürler sevgili @Chen hanimcigim :* keyifli yayın oldu. Sevgiler
katkılarından dolayı ben teşekkur ederım çiçeğim@Chen emeğine yüreğine sağlık canım ❤️
bundan sonra sıra @Adrasteia hanımdaBen yetişemedim sevgili @Chen tekrar istiyorumm![]()
teşekkur ederım kulaklarınıza sağlık annengillere selam söylenefesine emeğine sağlık kadife sesli dj hanım @Chen
Ben şarkı mı seçmişim 🤣 okuldayım çok az dinleyip kapattım burayı ben 😋@AsteriX şarkı seçimlerine hayran kaldım ndjdjd
teşekkurler çiçeğim bir daha sefere artık :**Aa kolay gelsin Chen hanimcim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.