hocam biraz açar mısınızDaha rahat oluyor böyle
Hangi konuya baktığın felan gözükmüyor diye biliyorum ben :)hocam biraz açar mısınız
tam olarak neresi nası daha rahat oluyo
öyle bişe varsa biz de şey edelimm![]()
ayarları kurcalıom nan :dneyse bi konudan alabileceğim max verimi aldım, alcatraz hatasından döndü, hadi byee![]()
al işteayarları kurcalıom nan :d
acılmış mı
du kapatıom
nan olum canım ne istiyo bilion mu sabah sabahal işte
bu çocuk okumaz.................
40 yıllık forumcusun hala ayar mı kurcalıyon? :dayarları kurcalıom nan :d
acılmış mı
du kapatıom
eskiden okurdum. artık ezbereyim kanks :d40 yıllık forumcusun hala ayar mı kurcalıyon? :d
daha forum diyemiyo o form doldurmaktan ne yılların forumcusu ajsgfkhjllk40 yıllık forumcusun hala ayar mı kurcalıyon? :d
fark edip müdahale etmemeyi tercih ettim bu defaişte dediğim gibi eriniyorum. bazen kısa bazen uzun uzadıya
döngüseli de sen sandım nickini yeni gördüm kızın askdjd
biz artık eski biz değiliz kanksfark edip müdahale etmemeyi tercih ettim bu defa![]()
@döngüsel cimm bakkkk tam trip atmalık Bi cümle benden söylemesi.....işte dediğim gibi eriniyorum. bazen kısa bazen uzun uzadıya
döngüseli de sen sandım nickini yeni gördüm kızın askdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.