cidden forumda bi kişi yok ki kaostan beslenmesin akjsdksa@döngüsel cimm bakkkk tam trip atmalık Bi cümle benden söylemesi.....
cidden forumda bi kişi yok ki kaostan beslenmesin akjsdksa@döngüsel cimm bakkkk tam trip atmalık Bi cümle benden söylemesi.....
Etiketledim kızı.... Görmediyse iyice görsün ve trip atmaktan geri durmasın diye jfjddjcidden forumda bi kişi yok ki kaostan beslenmesin akjsdksa
yapmaaa. yanarızz kasjdsakEtiketledim kızı.... Görmediyse iyice görsün ve trip atmaktan geri durmasın diye jfjddj
Azıcık hareket olur forumdayapmaaa. yanarızz kasjdsak
beni açık hedef haline getir, sonra hareketlilik olsun. hiç yakışıyo mu sanaAzıcık hareket olur forumda
Orası da artık @döngüsel cimle senin arandabeni açık hedef haline getir, sonra hareketlilik olsun. hiç yakışıyo mu sana![]()
Bu parayla... Klavye bile oynatmam
ya onu şeyaparız bu temsili :dBu parayla... Klavye bile oynatmam
😁
Döngüsel okudu.......ya onu şeyaparız bu temsili :d
sen yeter ki komple sil siteyi filan sıfırdan kur
Turşu yapsam senden? Sarımsak, sirke falan yakışırsınız belki.: )))=((
neyse elbet bana da bi fırsat doğar. o gün geldiğinde acımıcam haberin olsun
@döngüsel all iştee, komple seninim. pıcakla, öldür, tankla ez, arabaynan sürükle
ne turşusu yapcagına baglıTurşu yapsam senden? Sarımsak, sirke falan yakışırsınız belki.: )))
Tenks.: ))pezik turşusuysa sorun yok dert etmem.
ama diğerlerini bi değerlendirelim seni de kırmak istemiyorum kıymetini bil bak @döngüsel ((:
afiyet olsun şimdiden ^^Tenks.: ))
yemin ederim kafana domatesi fırlatıcam az kaldıPerformansınızı beğenmedim 😕🙁
Bu kadarcık mi trip olacakti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.