Can Snktisindan Forumsaldaki Adminlere Sarmak..

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Adminlerin de canı sıkılıyorsa

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ben bunu eskiden çok güzel yapıyordum ya :honk: bence çok beddua aldım, ben olsam bela okurdum şahsen bana :honk:
şimdilerde canım o kadar çokk sıkılıyor ki bunlara ayıracak enerjim yok :honk: ama zevkli oluyordu, bu forumda olur mu bilmem bunlar trol :honk:

S

Serçe

Kime sarayım ki Chen desen mini. Minnoş Holy bey ise sinirlenmeyen olgun bir bey diğer keçi ise sarmayacak kadar aksi ve lanet Sjsjsj

Günışığı

Altın Üye
Bu forumdakilere sarılmıyor arkadaş hiç umursamıyorlar. Hayt huyt kavga kırbaç kılıçları çek kalkanları kaldır siper al. İnsanın canı arada dövüş istiyor. Yalancı cennet gibi sanki hamakta sallanıyorum forumda geziniyorum

Önceki forumda yemediğim hakaret kalmamıştı. Arıyorum bazen o kavgayı :p

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Bu forumdakilere sarılmıyor arkadaş hiç umursamıyorlar. Hayt huyt kavga kırbaç kılıçları çek kalkanları kaldır siper al. İnsanın canı arada dövüş istiyor. Yalancı cennet gibi sanki hamakta sallanıyorum forumda geziniyorum

Önceki forumda yemediğim hakaret kalmamıştı. Arıyorum bazen o kavgayı :p
user'lar arası kavgayı başlatan ilk kurşun diye yorumladım bu isyanı adksjasd

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Hadi adminler bizi tınlamıyor. Arkadaşımm userler de kendi halinde sanırsın hükümet değişmiş güzel günler gelmiş :)
herkesin yaşı olgun olunca ne tartışma oluyor (tartışma olacak kadar vakit bile kalmıyor bazen) ne de kimsenin kimseye harcayacak vakti olarak olarak düşündüm şuan.
sen ne düşünüyorsun bu konuda ? (:

Günışığı

Altın Üye
herkesin yaşı olgun olunca ne tartışma oluyor (tartışma olacak kadar vakit bile kalmıyor bazen) ne de kimsenin kimseye harcayacak vakti olarak olarak düşündüm şuan.
sen ne düşünüyorsun bu konuda ? (:

Sıkı kurallar olmadığı için bence. Eskiden takıldığım forum vardı şimdi ne oldu bilmiyorum. Ne yazsan özeline gelip tehdit kıyamet. Laa oğlum bir dur sakin... Foruma girince insan otomatikmen geriliyor kime saldırıp saracağını arıyordu :))

Ama yaşlandık hepimiz

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Sıkı kurallar olmadığı için bence. Eskiden takıldığım forum vardı şimdi ne oldu bilmiyorum. Ne yazsan özeline gelip tehdit kıyamet. Laa oğlum bir dur sakin... Foruma girince insan otomatikmen geriliyor kime saldırıp saracağını arıyordu :))

Ama yaşlandık hepimiz
sıkıldığımda çatacak yer arayınca sana sataşabilir miyim ya lasdklasd

Üst Alt