user'lar arası kavgayı başlatan ilk kurşun diye yorumladım bu isyanı adksjasdBu forumdakilere sarılmıyor arkadaş hiç umursamıyorlar. Hayt huyt kavga kırbaç kılıçları çek kalkanları kaldır siper al. İnsanın canı arada dövüş istiyor. Yalancı cennet gibi sanki hamakta sallanıyorum forumda geziniyorum
Önceki forumda yemediğim hakaret kalmamıştı. Arıyorum bazen o kavgayı![]()
Hadi adminler bizi tınlamıyor. Arkadaşımm userler de kendi halinde sanırsın hükümet değişmiş güzel günler gelmiş :)user'lar arası kavgayı başlatan ilk kurşun diye yorumladım bu isyanı adksjasd
herkesin yaşı olgun olunca ne tartışma oluyor (tartışma olacak kadar vakit bile kalmıyor bazen) ne de kimsenin kimseye harcayacak vakti olarak olarak düşündüm şuan.Hadi adminler bizi tınlamıyor. Arkadaşımm userler de kendi halinde sanırsın hükümet değişmiş güzel günler gelmiş :)
herkesin yaşı olgun olunca ne tartışma oluyor (tartışma olacak kadar vakit bile kalmıyor bazen) ne de kimsenin kimseye harcayacak vakti olarak olarak düşündüm şuan.
sen ne düşünüyorsun bu konuda ? (:
sıkıldığımda çatacak yer arayınca sana sataşabilir miyim ya lasdklasdSıkı kurallar olmadığı için bence. Eskiden takıldığım forum vardı şimdi ne oldu bilmiyorum. Ne yazsan özeline gelip tehdit kıyamet. Laa oğlum bir dur sakin... Foruma girince insan otomatikmen geriliyor kime saldırıp saracağını arıyordu :))
Ama yaşlandık hepimiz
Eriniyorum ben artık yaşlandımsıkıldığımda çatacak yer arayınca sana sataşabilir miyim ya lasdklasd
Eriniyorum ben artık yaşlandım
Seni banlarım desene sıkıysa :))
"özeline gelip tehdit kıyamet" mi yaratalım yani nedir ?!![]()
seni banlarımSeni banlarım desene sıkıysa :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.