wp geçelim miGÖRELİM Bİ PARILTI

wp geçelim miGÖRELİM Bİ PARILTI
jet hızında iban ve wp hewp geçelim mi![]()
bizde böle önce eylem sonra söylemjet hızında iban ve wp he
en sevdiği balık tavada ki balıkaaa aşk olsunnn
@Lafebesi anlatsın sana balık aşkımı hsgsdgfk
balık burçları kapatılsın kampanyası başlatmıyorsam sebebi yeğenlerim bee hgdghfj
hayır, akvaryumdakien sevdiği balık tavada ki balık
onları öldürüyorsunhayır, akvaryumdaki![]()
düşün onları bile öldürüyorummonları öldürüyorsun
herkes öldürür sevdiğini.düşün onları bile öldürüyorumm![]()
Neye ? :-)))@Ask-Militani çabuk mu bağlanırsın ?
Neye istersin ? :))Neye ? :-)))
Şuan mesela , serpme köy kahvaltısına bağlanmak isterimNeye istersin ? :))
Beni de alır mısın.. Beraber bağlanmak istiyorum.Şuan mesela , serpme köy kahvaltısına bağlanmak isterim
Alamam, senin yanında kahvaltı yapamam.Beni de alır mısın.. Beraber bağlanmak istiyorum.
Bana üzülürken bi çay içeriz ? Geçenki kayıtta ki gibi hüplete hüplete içersin Sjsjsjserce yine istedigi cevabi alamadi cok uzuluom serceyexd
Sebep ? :))Alamam, senin yanında kahvaltı yapamam.
Utanırım ben ya:-))Sebep ? :))
Utanma rahat ol benim yanımda SjsjsjsUtanırım ben ya:-))
En çokta böyle diyenlerin yanında utanmak lazim :-))))Utanma rahat ol benim yanımda Sjsjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.