sen yürüyen ali koç musun be adam, siz hepiniz ben tek topunuz gelin hgdhjklbir taraftan google maps bir taraftan yandex bir taraftan eski sevgili
topunuz gelin!!!!!!!!!!!!!!
sen yürüyen ali koç musun be adam, siz hepiniz ben tek topunuz gelin hgdhjklbir taraftan google maps bir taraftan yandex bir taraftan eski sevgili
topunuz gelin!!!!!!!!!!!!!!
aşk konusunda çabuk bağlanması her zaman çapkın olduğu anlamına gelmez ya o kadar da yerden yere vurmayın.
sen yürüyen ali koç musun be adam, siz hepiniz ben tek topunuz gelin hgdhjkl
![]()
biz buyuz
iban atıyorum hemen hocammmm
Göz kapaklarının düşüklüğü üzgün gösteriyor seni![]()
Göz kapaklarının düşüklüğü üzgün gösteriyor seni![]()
adam balık burcuyum diyo, günde 6764758 kere ağlayan insan nası mutlu görünsünn(((((
sadece gösteriyor, değilim...
aşlömdflşasödalş ne ağlaması be hösttttttttt ben sadece gururumdan ağlarım...
![]()
aaa aşk olsunnn
@Lafebesi anlatsın sana balık aşkımı hsgsdgfk
balık burçları kapatılsın kampanyası başlatmıyorsam sebebi yeğenlerim bee hgdghfj
allahım balığın 50 tonuyla sınadın tamam eyvallah da, yükseleni aslan olduğu ne kadar da belli gfhdhfjkanlatsın anlatsın da forumdaki ivanı tanıyan hanımlarda sana beni anlatsın...
kampanyayı başlatsan da kapatamazsın, dünyaya bugün dünya denilebiliyorsa balık burçları sayesindedir.
allahım balığın 50 tonuyla sınadın tamam eyvallah da, yükseleni aslan olduğu ne kadar da belli gfhdhfjk
benim sinastrik haritamı görsen şoklar içerisinde kaparsın....
ufak bir minnoş bilgi vereyim;
09.03.1993
şu uyuma, şu tarihin güzelliğine, şu rakamların ahengine bak...
ben herhangi bir ahenk göremiyorum .s.s
bi 21.03.1990 değil maalesef
keşke doğum saatimi net olarak bilebilseydimdiii.........
heç gusura bakma kabullen, benimkinin yanında sönük kalıyor....
doğum saatimde öğleden sonra 3...
üçte bir keramet var zaten, çözeceğim.. lakmf
al bak bakalım neler çıkıyor başına hahah
ben kendim zaten yeterince ışıltılıyım bebeyimmm, o da sönük kalıversinnn![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.