örneklerle açıklarsak, bilale anlatır gibi...neyi bağladığımıza göre değişir
örneklerle açıklarsak, bilale anlatır gibi...![]()
şahsım adına konuşacak olursam yükseleni aslan bir balık erkeği olarak, bağlılıklarımın ve bağlarımın da alt dalları mevcut.
eğer alabildiğine yalnız ve bekara karı boşamak kolay dönemimdeysem, erkekliğimi tetikleyen her şeye sonuç dahiline kadar bağlanırım.
arada sigaraya bağlanır söver bırakırım.
bazen canım alkol çeker dönemsel bağlanır - bırakırım.
takdir ediyorum...@pumpkin
dönem dönem bir şarkıya tutulur sömürene kadar dinler bırakırım
oyunlarda da benzer...
sonuç olarak daimi bağımlılığı yaratacak bir şeyim yok
ne kadar da eski sevgilimsin
evet siz balıkların bu huyuna acayip hayranlık duyuyorum. hiçbir şeyin kölesi olmuyorsunuz, köleniz yapıyorsunuz... sigara alkol sevgili hepsi dahil........... 🚬
takdir ediyorum...
aynen böyle devam et, bizim gibiler 40ını görmüycek çünkü![]()
bizimde yamulduğumuz yerler var ya
beter olun hgjgdhfkl
bilirsiniz canım, rotanızı bitirmeden rota belirlersiniz sizne kadar yamulsakta, dikelmesini biliriz. 😏
bilirsiniz canım, rotanızı bitirmeden rota belirlersiniz siz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.