BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Nyctophilia

Gümüş Üye
evet yüksek sesle bişi isteyemeyiz
kibar olmak zorundayız 🤣

Ben evlenmeden önce de akrep akrep evliliğini mantıklı buluyordum yazılanların aksine akrep balık iyi değil balık çok hırpalanıyor o öneri sadece akrep burcu için iyi :D
yalnız kalmak istediğin bi zaman olduğunda karşındaki kişide de izole olma dönemleri olduğu için kişisel alanına saygı duyabiliyor ve onu anlayabiliyorsun.

Akreplerin genelinde gurur fazlasıyla var zaten bu yüzden sağlıklı iletişim için saygı göstermek gerekiyor
Dinlemezsen sohbet etmez mesela
Fikirlerinin değersiz olduğunu hissederse de he der geçer gibi veya iletişimi komple keser

Hm.. ben pek senin gibi düşünmüyorum. Akrep-Akrep'e çok iyimser bakmam. Sendeki Oğlak yoğunluğu eşinin Ay burcunun Balık olması dengeyi bulmuş olabilir esasında.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Hm.. ben pek senin gibi düşünmüyorum. Akrep-Akrep'e çok iyimser bakmam. Sendeki Oğlak yoğunluğu eşinin Ay burcunun Balık olması dengeyi bulmuş olabilir esasında.
vallah ben bakıyorum ya çok iyi sonuç verecek ya imkansız olacak e buda bizim genel tavrımız zaten
ya hep ya hiç

Süreyya

Süper Mod
Burçlara göre müzik tedavisi.
Denemedim henüz.
Buldum,yapistirdim.
Burcunuza göre listeden alin, şifanizi.

Egalite

Gümüş Üye
12601701-fc01-4639-a23a-389a0e48730d.jpg

Yanlışları düzeltiyorum:

Cemile: İkizler
Hilmi: Koç
Bülent: Yay
Firdevs: Aslan (stelyumlu)
Peyker: Terazi
Matmazel: Başak (Stelyumlu)
Behlül: Kova da aşırı saçma olmaz ama kötü açılı Yay daha uygun; Kova daha güçlü karakterdir ve sorumluluktan kaçmaz.

Gerisi doğru.

Bize behlül mü düştü

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Burçlar karar mekanizmasında tıkanınca ne mi yapar? İşte o "kararsızlık anları"nın eğlenceli ve kısa özeti:

• Koç: Karar veremezse sinirlenir, masaya vurur, rastgele birini seçer. "Aman, yanlışsa da benim doğrumdur!" der.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Burçlar karar mekanizmasında tıkanınca ne mi yapar? İşte o "kararsızlık anları"nın eğlenceli ve kısa özeti:

• Boğa: Düşünürken acıkır. "Ben en iyisi bir şeyler yiyeyim, tok karnına düşünürüm," der ve konu kapanır.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

• İkizler: İki seçeneği de seçer. İkisini birden yapmaya çalışırken sistemi çökertir.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

• Yengeç: Eskiden verdiği kararları hatırlar, duygulanır, ağlar ve karar vermeyi tamamen erteler.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

• Aslan: Spot ışıklarını üstüne çeker. "Sizce hangisi bana daha çok yakışır?" diyerek kararsızlığını bile şova dönüştürür.

Üst Alt