BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Nyctophilia

Bronz Üye
65555.jpg

Birazcık hassasımdır...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
EVLILIKTE BURÇLAR

Koç:
"Kavga ederken haklı olduğumu kabul edersen, bence çok geçimli ve harika bir çiftiz aşkım."

Boğa: "İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta ve özellikle akşam yemeğinde asla beni yalnız
bırakma."

İkizler:
"Sana ömür boyu sadık kalacağıma söz veriyorum ama gün içinde fikrim değişirse haber
veririm."

Yengeç: "Tartışmamız bittiğine göre şimdi 2018 yılındaki o hatanı hatırlatıp 3 saat ağlayabilirim."

Aslan:
"Bu evlilikte ikimizin de söz hakkı var tabii ki; senin dinleme hakkın, benim karar verme
hakkım."

Başak: "Seni her halinle çok seviyorum ama çoraplarını katlama şeklini acilen düzeltmen gerekiyor."

Terazi: "Akşama ne yiyeceğimize sen karar ver hayatım, çünkü ben evlendiğimizden beri hâlâ onu
düşünüyorum."

Akrep:
"Ruh ikizim olduğundan asla şüphem yok, zaten telefon şifreni ve tüm geçmişini gizlice kontrol
ettim."

Yay:
"Evlilik bence de harika bir bağ, bu arada ben hafta sonu arkadaşlarımla yurt dışına
gidiyorum."

Oğlak: "Seni çok sevdiğimi biliyorsun, bunu her yıl evlilik yıl dönümü bütçe raporunda resmi olarak
onaylıyorum."

Kova:
"Aynı evde yaşayabiliriz ama lütfen bana çok yaklaşma, bireysel alanıma ve özgürlüğüme
saygı duy."

Balık:
"Gözlerinin içine bakarak kurduğum o muazzam evlilik hayalini seninle gerçekte yaşamak
biraz hayal kırıklığı oldu."

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Akrep: "Ruh ikizim olduğundan asla şüphem yok, zaten telefon şifreni ve tüm geçmişini gizlice kontrol
ettim."

Kendi kendimi ifşalamasam iyiydi ldkfgmn
o kadar da değil ya

Üst Alt