Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 evi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende ne çok varmış @Süreyya
Ben gezegenlere bakıyordum daha çok.. evleri incelemedim açıkcası yeni yeni detaylı bakmaya basladım imdat
12 evi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende ne çok varmış @Süreyya
Ben gezegenlere bakıyordum daha çok.. evleri incelemedim açıkcası yeni yeni detaylı bakmaya basladım imdat
Koç: "Doğum günüm kutlu olsun ama kredi kartı ekstrem pek kutlu değil. Param biter, enerjim bitmez!"
Aslan: "Işıklar üzerimde olsun yeter. Merkür retrosu mu? O benim karizmamı bozamaz, sadece kuaför randevumu kaydırır."
Yay: "Bavulum hazır ama pasaportum nerede? Keşfedilecek çok yer, yapılacak çok hata var!"
Boğa: "Bahar geldi diye diyete girecek değilim. Doğanın uyanışı demek, piknik sezonunun açılışı demektir. Sakince o çilekli pastayı yere bırakın."
Başak: "Herkesin hayatı darmadağınken ben neden hala Excel tablosuyla mutluluk arıyorum? Nisan ayı temizliği değil, nisan ayı 'her şeyi yeniden organize etme' krizi!"
Oğlak: "Tatil mi? O da ne? Ben sadece daha manzaralı bir yerde çalışmaya 'dinlenmek' diyorum."
İkizler: "Aynı anda 5 plan yaptım, hiçbirine gitmeyeceğim ama hepsinin dedikodusunu biliyorum. Yaşasın iletişim (ve biraz da kafa karışıklığı)!"
Terazi: "Nisan yağmurlarında hangi kombin daha şık durur? Karar verene kadar mayıs gelecek diye korkuyorum."
Kova: "Dünyayı kurtarmak için harika bir fikrim var ama önce şu 45 tane açık sekmeyi kapatmam lazım."
Yengeç: "Battaniyemin altından çıkmak için henüz çok erken. Dışarısı çok kalabalık ve herkes çok yüksek sesle konuşuyor."
Akrep: "Sana güveniyorum dediğimde aslında arka planda GBT'ni yapıyorum demektir. Nisan ayı gizemleri çözme ayıdır, dikkat et!"
Balık: "Gerçek dünya biraz fazla 'gerçek' değil mi? Ben hayal kurduğum o pembe bulutta iyiyim, rüzgar ne tarafa eserse oradayım."
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.