BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
12 evi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende ne çok varmış @Süreyya
Ben gezegenlere bakıyordum daha çok.. evleri incelemedim açıkcası yeni yeni detaylı bakmaya basladım imdat :D

Süreyya

Süper Mod
12 evi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bende ne çok varmış @Süreyya
Ben gezegenlere bakıyordum daha çok.. evleri incelemedim açıkcası yeni yeni detaylı bakmaya basladım imdat :D
OOo evsiz olmaz nunum.
incele sen..anlayacak kapasiteyi görüyorum sende.

12.ev insanin bilincalti kolularini temsil ediyo.
Gizli düsman da.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Buçların Nisan ayı mottosu​

• Koç: "Doğum günüm kutlu olsun ama kredi kartı ekstrem pek kutlu değil. Param biter, enerjim bitmez!"
  • Aslan: "Işıklar üzerimde olsun yeter. Merkür retrosu mu? O benim karizmamı bozamaz, sadece kuaför randevumu kaydırır."
  • Yay: "Bavulum hazır ama pasaportum nerede? Keşfedilecek çok yer, yapılacak çok hata var!"
  • Boğa: "Bahar geldi diye diyete girecek değilim. Doğanın uyanışı demek, piknik sezonunun açılışı demektir. Sakince o çilekli pastayı yere bırakın."
  • Başak: "Herkesin hayatı darmadağınken ben neden hala Excel tablosuyla mutluluk arıyorum? Nisan ayı temizliği değil, nisan ayı 'her şeyi yeniden organize etme' krizi!"
  • Oğlak: "Tatil mi? O da ne? Ben sadece daha manzaralı bir yerde çalışmaya 'dinlenmek' diyorum."
  • İkizler: "Aynı anda 5 plan yaptım, hiçbirine gitmeyeceğim ama hepsinin dedikodusunu biliyorum. Yaşasın iletişim (ve biraz da kafa karışıklığı)!"
  • Terazi: "Nisan yağmurlarında hangi kombin daha şık durur? Karar verene kadar mayıs gelecek diye korkuyorum."
  • Kova: "Dünyayı kurtarmak için harika bir fikrim var ama önce şu 45 tane açık sekmeyi kapatmam lazım."
  • Yengeç: "Battaniyemin altından çıkmak için henüz çok erken. Dışarısı çok kalabalık ve herkes çok yüksek sesle konuşuyor."
  • Akrep: "Sana güveniyorum dediğimde aslında arka planda GBT'ni yapıyorum demektir. Nisan ayı gizemleri çözme ayıdır, dikkat et!"
  • Balık: "Gerçek dünya biraz fazla 'gerçek' değil mi? Ben hayal kurduğum o pembe bulutta iyiyim, rüzgar ne tarafa eserse oradayım."

Üst Alt