Mesela ben foruma șeyi anlatamadım mayk. Burcun emrettigine gore oyle olmamasi gerekirken oyle yasamak zorunda hisseden ruh hastalari gordum diyorum. Bu sefer burclara nefret kusan adam ilan ediliyorum.Bahsettiğin gibi ama karmaşık biraz aslında. Belki evet kişilerin çoğunluğu burçlarının özelliklerini taşıyordur ama inanmak istediğinden veya olmasını sevdiği özellikleri cımbızla seçebiliyor olabilirlerde. Mesela ben yengeç burcuyum çok haşır neşir değilim burçlarla ama genelde duygusal olarak biliniyor yengeçler. Bende duygusalım ama aynı zamanda sınırda agresifliğe sahip olabiliyorum zaman zaman. Bazen kovanın, bazen de balığın özelliklerini de gördüğüm oluyor kendimde. Yani soyut bir kavram olduğu için burçlar biraz da kişiye bağlı gibi geliyor bana.
Ya kizin biri burcu ona "yaptiginiz iste taviz vermekten kacinmalisiniz" demis. Halbuki ortada gerginlik yapmasi gereken durum yoktu. Sonra gerginlik cikardi ve en sevdigi arkadasini. Isten cikarilmasina neden olup uzuldu. Iyi halt ettin awk dedigimde. Pismanim ama is isten gecti dedi ajsndnhdnd burcuna kurban gitti awk. Ya da merdivenalti burc yazarlarini. Kurbani oldu bilemeyecegim... Benim kizdigim nokta, insanlar dogru olani yapmak ile burcun manupile etmesi arasinda karar mekanizmasi sıkıșması yasamaları. Kalbinin sesinimi burc yorumunmu sorusuna burc yorumu demeleri beni cildirtiyor. Bu kadar bagnaz olunmamali yani.