BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Xasthur

Yönetici
Bahsettiğin gibi ama karmaşık biraz aslında. Belki evet kişilerin çoğunluğu burçlarının özelliklerini taşıyordur ama inanmak istediğinden veya olmasını sevdiği özellikleri cımbızla seçebiliyor olabilirlerde. Mesela ben yengeç burcuyum çok haşır neşir değilim burçlarla ama genelde duygusal olarak biliniyor yengeçler. Bende duygusalım ama aynı zamanda sınırda agresifliğe sahip olabiliyorum zaman zaman. Bazen kovanın, bazen de balığın özelliklerini de gördüğüm oluyor kendimde. Yani soyut bir kavram olduğu için burçlar biraz da kişiye bağlı gibi geliyor bana.
Mesela ben foruma șeyi anlatamadım mayk. Burcun emrettigine gore oyle olmamasi gerekirken oyle yasamak zorunda hisseden ruh hastalari gordum diyorum. Bu sefer burclara nefret kusan adam ilan ediliyorum. :D
Ya kizin biri burcu ona "yaptiginiz iste taviz vermekten kacinmalisiniz" demis. Halbuki ortada gerginlik yapmasi gereken durum yoktu. Sonra gerginlik cikardi ve en sevdigi arkadasini. Isten cikarilmasina neden olup uzuldu. Iyi halt ettin awk dedigimde. Pismanim ama is isten gecti dedi ajsndnhdnd burcuna kurban gitti awk. Ya da merdivenalti burc yazarlarini. Kurbani oldu bilemeyecegim... Benim kizdigim nokta, insanlar dogru olani yapmak ile burcun manupile etmesi arasinda karar mekanizmasi sıkıșması yasamaları. Kalbinin sesinimi burc yorumunmu sorusuna burc yorumu demeleri beni cildirtiyor. Bu kadar bagnaz olunmamali yani.

fylan

Özel Üye
Mesela ben foruma șeyi anlatamadım mayk. Burcun emrettigine gore oyle olmamasi gerekirken oyle yasamak zorunda hisseden ruh hastalari gordum diyorum. Bu sefer burclara nefret kusan adam ilan ediliyorum. :D
Ya kizin biri burcu ona "yaptiginiz iste taviz vermekten kacinmalisiniz" demis. Halbuki ortada gerginlik yapmasi gereken durum yoktu. Sonra gerginlik cikardi ve en sevdigi arkadasini. Isten cikarilmasina neden olup uzuldu. Iyi halt ettin awk dedigimde. Pismanim ama is isten gecti dedi ajsndnhdnd burcuna kurban gitti awk. Ya da merdivenalti burc yazarlarini. Kurbani oldu bilemeyecegim... Benim kizdigim nokta, insanlar dogru olani yapmak ile burcun manupile etmesi arasinda karar mekanizmasi sıkıșması yasamaları. Kalbinin sesinimi burc yorumunmu sorusuna burc yorumu demeleri beni cildirtiyor. Bu kadar bagnaz olunmamali yani.
Kankacım insanın hayal dünyası ve spiritüel eğilimleri bunlar. Elbette inandığın bir şeyin doğru olması gerekmiyor, iyi hissettirmesi hayatı daha kolay yaşamana sebep olabiliyor. Bir sakınca görmüyorum, bende kendimi reddederek iyi hissediyorum. Kişisel tecrübe diyelim :D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bizim bildiğimiz sadece karakteristik özellikler daha başka detayları var mı :D
olası hastalıkların gelecekte seni nelerin bekledi nelere dikkat etmen geçmiş yaşamındaki sen gelecek sen gad kad dınısının dınısı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Hmm. Sen burcunun söylediklerini yaşıyormusun peki.
lisede okumaya basladım bir kitapta kendimi nasıl manipüle edebileceğim yazıyordu farkında olmadan yaptığımı farkettiğimde çok etkilenmiştim kitabın yazarı beni tanımıyordu falan
%70 80 evet-
O zamanlardan beri ilgiliyim diyebilirim 10 yıl civarı :D

fylan

Özel Üye
lisede okumaya basladım bir kitapta kendimi nasıl manipüle edebileceğim yazıyordu farkında olmadan yaptığımı farkettiğimde çok etkilenmiştim kitabın yazarı beni tanımıyordu falan
%70 80 evet-
O zamanlardan beri ilgiliyim diyebilirim 10 yıl civarı :D
Merak ettiğimden soruyorum, bir kitaptan etkilendin muhtemelen kişisel gelişim, burçlarla ilgili yada onun benzeri bir kitap. Hayatının 10 senesini seni yansıtan burca benzemek istemiş olabilir misin sadece merak :D

Cherry

Elmas Üye
Ben pek burc fallarina inanmiyorum ..

yorumluorum ama öylesine, bazen tutuyor onada tesadüf diorum ben.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Merak ettiğimden soruyorum, bir kitaptan etkilendin muhtemelen kişisel gelişim, burçlarla ilgili yada onun benzeri bir kitap. Hayatının 10 senesini seni yansıtan burca benzemek istemiş olabilir misin sadece merak :D
Normaldede psikoloji okumayı severim haliyle farkındalık kasıyorum diyebilirim.
Artılarımı artırmaya eksilerimi törpüleme veya sevmeye çalışıyorum.
O önyargıları 1 2 yılda aştım.
Ben defalarca fikirlerimi yansıtan cümleleri yıldız haritamda okumuş biriyim. Önce olana bakıp sonra burçla bakıyorum.
Yüzde 100 değil 70 civarı için konuşuyorum.
10 sene önce 12 tip insan mı olur çok saçma diyordum ordan evrildik sen düşün 🤣🤣🤣

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yarın pazartesi döngüye akrep burcu atmalıyım gene laf işiticem diye aklımdan geçirdim🤣🤣
Yarına hazırla kendini @döngüsel

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ben pek burc fallarina inanmiyorum ..

yorumluorum ama öylesine, bazen tutuyor onada tesadüf diorum ben.
Burçlar fal olarak geçmiyor ki
Gezegenlerin konumlarına göre sümerlerden beri tutulan kayıtları yineliyor.
Fal olarak bakılan bir dalı var ise ben bilmiyom 🤣

fylan

Özel Üye
Normaldede psikoloji okumayı severim haliyle farkındalık kasıyorum diyebilirim.
Artılarımı artırmaya eksilerimi törpüleme veya sevmeye çalışıyorum.
O önyargıları 1 2 yılda aştım.
Ben defalarca fikirlerimi yansıtan cümleleri yıldız haritamda okumuş biriyim. Önce olana bakıp sonra burçla bakıyorum.
Yüzde 100 değil 70 civarı için konuşuyorum.
10 sene önce 12 tip insan mı olur çok saçma diyordum ordan evrildik sen düşün 🤣🤣🤣
Anladım. Ben fazla bilimsel yaklaştığım için konuya çok iknaa edemiyorum kendimi diyelim : ) Farklı kitaplar okumuşuz :D

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Üst Alt