@nunu bu işin piriBurçlara o kadar uzağım ki google'ladımSoğuk ve yönetici ruhluymuşsun
![]()
@nunu bu işin piriBurçlara o kadar uzağım ki google'ladımSoğuk ve yönetici ruhluymuşsun
![]()
Astrolog her halde arkadaş yıldız falımıza falan baktıralım@nunu bu işin piri
Yükseleninden tut her şeye bakıyor @nunuAstrolog her halde arkadaş yıldız falımıza falan baktıralım![]()
Anladım. Denk gelirsek eğer neymiş bu yengeç öğrenmiş olurum.Yükseleninden tut her şeye bakıyor @nunu
Forumda bir tane daha Yengeç vardı galiba @starbucks kurabiyesiAnladım. Denk gelirsek eğer neymiş bu yengeç öğrenmiş olurum.
Ben hic Soguk yengec tanimadim.
Bastan bazilari öleydi sonra hic öyle olmadi : )
Sen inanıyor musun burçlara.Forumda bir tane daha Yengeç vardı galiba @starbucks kurabiyesi
Oğlak için bakmıştım, yengeçler için baya iyi şeyler yazmışlar ama kime göre neye göre iyi tabi : )
Sen inanıyor musun burçlara.
Yani insanların %70'i genelde ortak özelliklere sahip, burçlar vs gibi şeylerde tutma olasılığı mantıklı bulacağımız seviyede sadece.fallara inanmam, hic bir fala inanmam, ama özellikleri genelde dogrudur.
Yani insanların %70'i genelde ortak özelliklere sahip, burçlar vs gibi şeylerde tutma olasılığı mantıklı bulacağımız seviyede sadece.
İnanmıyorum ama okumaktan da geri kalmıyorum iyi şeyler çıkarsa seviniyorum 🤪 sevinmeye bahane lazım kötü şey çıkarsa da amaaan bu benim burcum değil başka oğlaklar diyorumSen inanıyor musun burçlara.
Senin düşüncen nedir.yazdigin cümle dogru ama senin düsündügün gibi degil.
Çok iyi taktikmiş güzel yanlarını alıp kötüleri dışlamakİnanmıyorum ama okumaktan da geri kalmıyorum iyi şeyler çıkarsa seviniyorum 🤪 sevinmeye bahane lazım kötü şey çıkarsa da amaaan bu benim burcum değil başka oğlaklar diyorum
Senin düşüncen nedir.
Herhalde yani canımı mı sıkayım durduk yereÇok iyi taktikmiş güzel yanlarını alıp kötüleri dışlamak![]()
hobi olarak ilgileniyorumAstrolog her halde arkadaş yıldız falımıza falan baktıralım![]()
Bunu benim tarafimdam anlatmak cok zor : )
Senin dedigin ortak özellikler misal yüzde 70 vardir.
Misal koc inattir. Yengec inattir, oglak aslan da inattir. Bu ortak özelliklerdir.
ama mesela koc inattir, fevridir, aslan mesela inattir ama koc kadar fevri degildir gibi . Sadece bir özellikten yola cikilmaz .
Benim burcumun özelligi bana uyuyor.
Ama baskalari mesela benimle alakasi yok diyor.
Ama genelde baktigim zaman tutuyor ya. Yeni tanisitigin birinin burcundan dan az cok nasil oldugundan yola cikabiliorsun : )
Bizim bildiğimiz sadece karakteristik özellikler daha başka detayları var mıhobi olarak ilgileniyorum
çok daha fazla detayları var genel bilgim var diyebilirim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.