BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Cherry

Elmas Üye
Ben hic Soguk yengec tanimadim.

Bastan bazilari öleydi sonra hic öyle olmadi : )

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Sen inanıyor musun burçlara.
İnanmıyorum ama okumaktan da geri kalmıyorum iyi şeyler çıkarsa seviniyorum 🤪 sevinmeye bahane lazım kötü şey çıkarsa da amaaan bu benim burcum değil başka oğlaklar diyorum

fylan

Özel Üye
İnanmıyorum ama okumaktan da geri kalmıyorum iyi şeyler çıkarsa seviniyorum 🤪 sevinmeye bahane lazım kötü şey çıkarsa da amaaan bu benim burcum değil başka oğlaklar diyorum
Çok iyi taktikmiş güzel yanlarını alıp kötüleri dışlamak :D

Cherry

Elmas Üye
Senin düşüncen nedir.

Bunu benim tarafimdam anlatmak cok zor : )

Senin dedigin ortak özellikler misal yüzde 70 vardir.

Misal koc inattir. Yengec inattir, oglak aslan da inattir. Bu ortak özelliklerdir.

ama mesela koc inattir, fevridir, aslan mesela inattir ama koc kadar fevri degildir gibi . Sadece bir özellikten yola cikilmaz .

Benim burcumun özelligi bana uyuyor.

Ama baskalari mesela benimle alakasi yok diyor.

Ama genelde baktigim zaman tutuyor ya. Yeni tanisitigin birinin burcundan dan az cok nasil oldugundan yola cikabiliorsun : )

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Son düzenleme:

fylan

Özel Üye
Bunu benim tarafimdam anlatmak cok zor : )

Senin dedigin ortak özellikler misal yüzde 70 vardir.

Misal koc inattir. Yengec inattir, oglak aslan da inattir. Bu ortak özelliklerdir.

ama mesela koc inattir, fevridir, aslan mesela inattir ama koc kadar fevri degildir gibi . Sadece bir özellikten yola cikilmaz .

Benim burcumun özelligi bana uyuyor.

Ama baskalari mesela benimle alakasi yok diyor.

Ama genelde baktigim zaman tutuyor ya. Yeni tanisitigin birinin burcundan dan az cok nasil oldugundan yola cikabiliorsun : )

Bahsettiğin gibi ama karmaşık biraz aslında. Belki evet kişilerin çoğunluğu burçlarının özelliklerini taşıyordur ama inanmak istediğinden veya olmasını sevdiği özellikleri cımbızla seçebiliyor olabilirlerde. Mesela ben yengeç burcuyum çok haşır neşir değilim burçlarla ama genelde duygusal olarak biliniyor yengeçler. Bende duygusalım ama aynı zamanda sınırda agresifliğe sahip olabiliyorum zaman zaman. Bazen kovanın, bazen de balığın özelliklerini de gördüğüm oluyor kendimde. Yani soyut bir kavram olduğu için burçlar biraz da kişiye bağlı gibi geliyor bana.

Üst Alt