Adımız çıkmış dokuza inmez sekize.dddAkrebe sapıklıktan başka bir şey uydurmalılar acil yaben çok sıkıldım
Ne bileyim soğuk suratsız halimizi yapsınlar mesela ben yalnız kalcam defolun falan desinAdımız çıkmış dokuza inmez sekize.ddd
Bir şey diyemeyeceğim, arada özel olarak tartışalım bunu. adfjaşjfdşajfjaNe bileyim soğuk suratsız halimizi yapsınlar mesela ben yalnız kalcam defolun falan desin
veya çılgın halimizi
Ne sapıklığım var ya evde oyun oynuyom ljkdnfg
Benim damarım tutunca tutar harici uyumlu olmayı öğrendim bende 🤣🤣🤣Yok be ya! Bunlar bende yok işte, zaman içinde çok esnettim kendimi.: ))))
Yok, sevdiklerine karşı sen de o kadar inatçı değilsin. Damarın da tutsa geri çekilebiliyorsun bence.Benim damarım tutunca tutar harici uyumlu olmayı öğrendim bende 🤣🤣🤣
Yok tersim çok kötüdür malesef üzülerekYok, sevdiklerine karşı sen de o kadar inatçı değilsin. Damarın da tutsa geri çekilebiliyorsun bence.
O neydi gız jdnşfljdfnbgldjfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.