Kizlar baligin ne yaptigi belli olmaz..olabilir bir sey diyemem .dddddd
Neyse ki karakterim kötü degilmiṣ, burcum da varmiṣ hshdsj
Kizlar baligin ne yaptigi belli olmaz..olabilir bir sey diyemem .dddddd
😎Neyse ki karakterim kötü degilmiṣ, burcu da varmiṣ hshdsj
Ben hiç denk gelmedim..Kizlar baligin ne yaptigi belli olmaz..olabilir bir sey diyemem .dddddd
NeeeeeeeeNeyse ki karakterim kötü degilmiṣ, burcum da varmiṣ hshdsj
Neeeeeeee
Yemegine tükürür, sen görmeden..sana kizmissa felan.ddBen hiç denk gelmedim..
Sinsi olabilir aptala yatabilir saf görünebilir herşeyin farkındadıra denk geldim anca
ya o kovadan geliyordur sana ben kovada gördüm onu kjfsdngsdjf balıkta hiç görmedim duymadım bilmiyorum lknmdsfgYemegine tükürür, sen görmeden..sana kizmissa felan.dd
Bende ne hikayler var..anlatsam var ya buradan bilmem nereye yol olur.ddya o kovadan geliyordur sana ben kovada gördüm onu kjfsdngsdjf balıkta hiç görmedim duymadım bilmiyorum lknmdsfg
Kova burcu bi kankim var bir dönem garsonluk yaptı kötü davranan müşerilerin çayına tükürürdü.Bende ne hikayler var..anlatsam var ya buradan bilmem nereye yol olur.dd
Balik caktirmiyo ki..Kova burcu bi kankim var bir dönem garsonluk yaptı kötü davranan müşerilerin çayına tükürürdü.
içerkende izlerdi.
farklı bir işte iştede mutfağında çalıştığı kadına kızmış diş fırçasını klozete sürmüştü..
böyle bir sürü şey bende biliyorm ama balıktan hiç duymadım kovadan kova burçlarını sinir etmemek lazım lkdjnmfg
ahahahah ben bilmem dfklşmgdlşkfgBalik caktirmiyo ki..
Haz orda diyor iste.ddd
Kiz kardeslerimin birisi kova nunu..
Tedirgin etme beni cünki onu cok kizdiririm.dd
Yok bazen bu ünlülerin sözlerine burç editliyorlarEmel Müftüoğlu da mı akrepmiş? : )))))
Ben kovayım ve sinirlenirsem direkt yüzüne tükürürüm, yemeğine değil bdjdmddjjdduya o kovadan geliyordur sana ben kovada gördüm onu kjfsdngsdjf balıkta hiç görmedim duymadım bilmiyorum lknmdsfg
Kovanın bi pis tarafı var kuzum sen taşımıyorsundur belki amaBen kovayım ve sinirlenirsem direkt yüzüne tükürürüm, yemeğine değil bdjdmddjjddu
Var var, asla inkar edemem. 🙃Kovanın bi pis tarafı var kuzum sen taşımıyorsundur belki ama![]()
Pis derken 😁Kovanın bi pis tarafı var kuzum sen taşımıyorsundur belki ama![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.