Su grubu tatlim..@Süreyya
Sence en sezgisel burçlar su grubu burçlar mı başka var mı?
Ben sanırım o gruptanımSu grubu tatlim..
Onlar baska bir alemde yasiyor ya..buradalar ama ayni zamanda baska bir boyuttalar.ddd
Resmen sinyal alirlar oradan .
Burçlara Pek İnanmam Ama
Burada müptelası olmazsan ben de bir şey bilmiyorum .))Burçlara Pek İnanmam Ama
Olmam Olmam ((:Burada müptelası olmazsan ben de bir şey bilmiyorum
Hadi bakalım.)Olmam Olmam ((:
Ben Pek Baglanamıyorum ((:Hadi bakalım.)
Velevki buna tebessüm etti.)Ben Pek Baglanamıyorum ((:
Bende Bende ((:Velevki buna tebessüm etti.)
Yavrum sen Toprak grubusun..Ben sanırım o gruptanımyorucu
Nasıl anlaşılır acaba,bu hususta sıfır bilgiye sahibim .:$Yavrum sen Toprak grubusun..
Ama var ise öyle bir hissiyatin,ay burcun su grubunda olabilir
@velevki Toprak Çekiosa DemekYavrum sen Toprak grubusun..
Ama var ise öyle bir hissiyatin,ay burcun su grubunda olabilir
Yaaa.))@velevki Toprak Çekiosa Demek
Biri Ölsünde Pide Yeriz İyi Bilirdik de Derim . @Chen Teklif Sanada AçıkYaaa.))
Öldüremedin gitti beni.
Tamam ben önden öleyim pide bol kıymalı olsun lütfenBiri Ölsünde Pide Yeriz İyi Bilirdik de Derim . @Chen Teklif Sanada Açık
HesaplarizNasıl anlaşılır acaba,bu hususta sıfır bilgiye sahibim .:$
Sana Kalmıs Helva Olursa Beni Unut Gelmem .Tamam ben önden öleyim pide bol kıymalı olsun lütfen
Sen helvayı yeme ya antep fistikli helvayı da ne severdi rahmetli diyen olmasın mi arkamdan?Sana Kalmıs Helva Olursa Beni Unut Gelmem .
Yiyip İçip Kaçıcaz Kim Düşüncek Seni ? @velevki DimiSen helvayı yeme ya antep fistikli helvayı da ne severdi rahmetli diyen olmasın mi arkamdan?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.