Doğruluk payı yüksek yalnız, kendimden biliyorum😔Yarıldım ikiye ya o nası şkdmfgkdfg bir şeydi
Kaç kova kırıldı garip gönlümde türküsünü değişip size özel hale getirmeleri lazım ljkndfgDoğruluk payı yüksek yalnız, kendimden biliyorum😔
Işte benim özetim 😁@Paeonia Acil izlemelisinöldüm gülmekten
Bizim olayımız üzen üzülsün ben ne üzülcem nfkxkIkizlere laf ederdim ama yay burcunun da az kalır yanı yok jdjdjd
Senin burcunun da en güzel özelliğini almışım. 😍@Paeonia
Doğum haritanı mini özet geçiyorum.
Ay oğlak özelliklerine sahip kişiler; disiplinli, sabırlı, yüksek iradeli ve becerili yapıları ile harekete geçmekten kaçınmayan kişilerdir.
Merkür Balık burcunda olan bireylerin sanat yetenekleri güçlüdür, duyguları ve hayalleri oldukça gelişmiştir.
Venüs'ü Koç'ta olan Aşık olduğu kişiden bir anda soğuyup uzaklaşır ve “sıradaki” diyebilir. Bu kişiler için romantizmden çok tutkular ön plandadır.
Yengeç burcundaki Mars geçişi, farklı zodyak işaretleri altında doğan insanlar için duygusal hassasiyeti, ruh halindeki dalgalanmaları ve besleyici davranışları yoğunlaştırır.
Jüpiter Terazi burcunda Hakça savaşmayı, bir işi kurallarına göre oynamayı simgelersiniz.
Satürn Kova burcunda ki yerleşiminde güçlü ve asaletli, yani kendini gerçekleştirebileceği bir konumdadır.
Uranüs Oğlak burcunda Çok tutkulu ve yeteneklisiniz. Kararlılığınıza pek az şey dayanabilir.
Neptün Oğlak burcundaysa oldukça zeki ve disiplinli bir yapıya sahipsin. Hareketsiz kalmak en büyük korkularından biridir.
Ekli dosyayı görüntüle 8458
kendi burcum kıyak geçeyim.🥰
Haklı .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.