Bence bir aslan erkeği bir ablamızı üzmüş, sonra o ablamız çıkarmış adımızı.. Şimdi kimseye anlatamıyoruz derdimizi...
Valla ikisini ayırt edecek kadar yakın tanımıyorum.
işlerini hallet de gel bak bakim işler yoluna girecek mi girmeyecek miAkşam misafir gelcekmiş ben evi toparlıcam az yokum kahve molasına gelcem.
Burçların evrelerine başlık açcam bir ara 😏😏😏
Eksik kalmasın 🤣
ASLAN
22 Temmuz-1 Ağustos
Tam bir Aslandır. Güneş hakimiyeti baskındır. Liderlik özelliklerine sahip güçlü insanlardır. Özelliklerini yanlış kullanırlarsa, hükmedici ve bencil olma potansiyelleri vardır. Dürüst ve cömert bir yapıları vardır.
2-12 Ağustos
Aslan özellikleri Yay’ın bilmişliği ile birleşmeye başlar. Güneş, Jüpiter’in büyüten özelliğini olumlu kullanır. Sosyal ve kültürel konulara meraklı olurlar. İleriye dönük bol kazançlı planlar yapmaktan hoşlanırlar. Çok fazla söz verip tutmama ihtimalleri de vardır.
13-23 Ağustos
Aslan özellikleri Koç’un enerjisi ile birleştiğinde oldukça aktif biri ortaya çıkar. Mars, Güneş’e savaşçı yapısını aşılar. İnanılmaz enerjisi ile büyük hedefler belirleyip, tüm güçlerini bu işe adarlar. Hayalden çok, somut ve sonuca varabilecekleri şeylerle uğraşmayı tercih ederler.Eğlence hayatına biraz fazla düşkün olmaları olasıdır.
Son evresin ☺️
@HolySpectre
İlk evredeki baskın özellikleri sana söylemiyor.
Ben benzetmiyorum.terazi ve ikizler burçlarını bir tek ben mi benzetiyorum
Yine diyorum Aslan burcuyum diye. Hatta emoji ile 🦁 burcuyum.Aslan burcuyum dediydin ama sanki yahu
Son evre koçumsu olmuyor o nası bişe 🤣
Aslanın sivri kişiliği daha ılımlı bir hal alıyor desek nolur.
Alıntı yazı o yaw okudum kafama yattı paylaştım 😏Yine diyorum Aslan burcuyum diye. Hatta emoji ile 🦁 burcuyum.
Sen son paragrafta "Aslan özellikleri Koç’un enerjisi ile" diye başlamışsın ondan öyle dedim. Kafam karıştı şimdi, neyse ben burçsuz olabilirim.
Örülmeyi daha çok severim :)Alıntı yazı o yaw okudum kafama yattı paylaştım 😏
Övülmeyi sever misin mesela 😯
Örülmek ne demekÖrülmeyi daha çok severim :)
Övgü nefs taşıyan herkes için sevgi kaynağıdır zaten.
Aslan besleyen yemini düşünmez.
Tamam işte hoşuna gittiği için utanıyorsundur. 🙂Örülmek ne demek
Ben övülmeyi sevmem utanıyom 🤣🤣🤣 herkes sevmez demek ki canlı kanlı örneğim 🤣🤣
Yoo valla gitmiyor. Geriliyorum hiç benlik değil rica ediyorum bana söylemeyin böyle şeyler 🤣🤣🤣 bırakıp kaçma eğilimimde var kaçarım 🤣Tamam işte hoşuna gittiği için utanıyorsundur. 🙂
Örülmek bir anlam ifade etmiyor ya, benzer bir kelime olduğu için yazdım.
Sen doğru olanı yapıyorsun ve düşünüyorsun.Yoo valla gitmiyor. Geriliyorum hiç benlik değil rica ediyorum bana söylemeyin böyle şeyler 🤣🤣🤣 bırakıp kaçma eğilimimde var kaçarım 🤣
Ben sevildiğimi hissetmeyi severim sözcüklerle değil aynı şekilde bir çok konudada böyleyim. Sözcükler yapılanlara bakılınca güvenilir değil. 😯
Överek olumlu tepki alıp konudan şaşmana izin vermem 😏Sen doğru olanı yapıyorsun ve düşünüyorsun.
Helal olsun!
Yok ben övmemiştim aslında. Sadece hak vermiştim düşüncene, övgü yok orada yani. Gerçekten övmedim.Överek olumlu tepki alıp konudan şaşmana izin vermem 😏
Burdaki bir yazışma gibi anlık birşeyden bahsetmemiştim.
Gündelik yaşamdaki sen haklısın doğru diyorsun gibi bir övülme aklıma gelmemişti açıkcası 🤷
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.