Kıyamammmmm 

%80 eşleşiyoruz.@Civciv
İNATÇILIK,dürüstlük, sertlik,her şeyi ciddiye alma eğilimi,soğuk görünüp tanıdıkça samimileşen,çocuk ruhlu,iyi niyetli,herşeyi kontrol altında tutma eğilimi, yeniliklere daha az açık olmak ve kendini bildiği ortamda güvende hissetme eğilimi,sahiplenici,samimi,sevecen,aşırı tepkili ve karamsar olabilen biri.
Oğlak burcu erkeği: Güvenilirdir. Hiçbir şeyş kolay kolay kabul etmez, çok az şeyi kabul eder, ancak tamam dediğinde sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zamanlaması çok iyidir, dakiktir. Disiplin, düzen, kural anlayışıyla zaman zaman sıkıcı olabilir ama sizi asla yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.
Oğlak erkeği kontrolü elinde tutmayı ve sorumluluk almayı sever. Başkalarına ne kadar zor görünse de, tüm enerjisini hırslarına verme yeteneğine sahiptir.Bu sadakat aile, arkadaşlıklar ve romantik ilişkiler için de geçerlidir. Etrafındakilere her zaman değer verir onun için önemli olan aile ve işidir.
Ben yükselen oğlağım seni inadından döndürmeyi denememBilemedim @nunu olabilecek her türlü insani vasfı söylemiş zaten birinin tutmama ihtimali yok gibi geldi hslamxözjslsj
şaşırdık mı haaayııırrr%80 eşleşiyoruz.
yine bi oğlak yine bi inat yine bi kabul etmeme
hell yeeaahh
Ama şey..Ben yükselen oğlağım seni inadından döndürmeyi denemem
paylaşacağım dedim ve paylaştım
Başka bir burç olunca çok farklı şeyler sayarım. NET.
''tepkili'' seviyeli bir şekilde yazdım illa kötü mü yazayım lkndjmfgAma şey..
Birazcık uyuşuyo yani uyuşmuyor da diyemem. Sadece listede azıcık serseri ruhumuzun olduğu yok onu da eklersen “bu tam ben!” diyeceğim zjdksjfks
iş inada binince sonucu görmüyorsun. bunu en iyi oğlaklar bilir.şaşırdık mı haaayııırrrbence hiç inatlaşmamak lazım. Anlayışlı olmak lazım.
Yoksa kaka kötü sonuçlar oluyor hiç hoş olmuyor SAD.
Aa bak o olmadı. Asla kavgacı değilimdir. Hiç tartışma vs kaldırmıyor kafam. Ama makara gırgır varsa okeyim. Kötü yazma sen kötü yazma.. kzjsksj''tepkili'' seviyeli bir şekilde yazdım illa kötü mü yazayım lkndjmfg
kavgacı mı yazayım civcivim şimdi napayım de bağaaa ne edeyim![]()
Bence inatlaşmamak en iyisi sakinleyince çünkü sevdiklerini kırmak istemeyen haliniz geri yükleniyoriş inada binince sonucu görmüyorsun. bunu en iyi oğlaklar bilir.
haklı yada haksız olman değildir konu artık,
mevzu artık ya istediğin gibi olacak yada istediğin gibi olacaktır...
huyumuz kurusun kötü ve yorucu huy
ama işte beni de ben yapan şeylerden biri. atamam kurtulamam![]()
eskiden gösterirdim o huyum o kadar kurudu ki artık çoğu şeyi içimde yaşar oldum en fazla da sevgimiBence inatlaşmamak en iyisi sakinleyince çünkü sevdiklerini kırmak istemeyen haliniz geri yükleniyor
Aslında pekte sevginizi gösterebildiğinizi düşünmüyorum sevdikleriniz için tartışırsınız falan yani içinizde yaşıyorsunuz sevgiyi duvarlarınızın içinde
oğlak çok var çevremde alayını gözlemliyorum lkdfnmg
Bendede tam tersi oldu laeskiden gösterirdim o huyum o kadar kurudu ki artık çoğu şeyi içimde yaşar oldum en fazla da sevgimi
artık sinirimi tutmuyorum eskiden tam tersiydi
değişiyor insan...
o yüzden aram girip 20 dk'da bitiriyoruz hanımefendi zatne aksdjasBendede tam tersi oldu laSinirlenmek yoruyor beni o lolde sinirli halimi bir görsen dersin ki kadın içinde cehennem köpeği tutuyormuş meğer lkjdfngldjkfg
Hayret o nasıl olmuş öyle ya genelde sen kavga ederken birilerinin kafası kaldırmamalıydıAa bak o olmadı. Asla kavgacı değilimdir. Hiç tartışma vs kaldırmıyor kafam. Ama makara gırgır varsa okeyim. Kötü yazma sen kötü yazma.. kzjsksj
Yok ya gerçekten kavga varsa ben yokum mode on hep. Aslında sakin ruhlu bir insanım öyle gürültüye hır gıra gelemiyorumHayret o nasıl olmuş öyle ya genelde sen kavga ederken birilerinin kafası kaldırmamalıydı
valla yükselen bilmiyorum benden bu kadar. maksat eğlenmek :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.