BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@Civciv

İNATÇILIK,dürüstlük, sertlik,her şeyi ciddiye alma eğilimi,soğuk görünüp tanıdıkça samimileşen,çocuk ruhlu,iyi niyetli,herşeyi kontrol altında tutma eğilimi, yeniliklere daha az açık olmak ve kendini bildiği ortamda güvende hissetme eğilimi,sahiplenici,samimi,sevecen,aşırı tepkili ve karamsar olabilen biri.

Oğlak burcu erkeği: Güvenilirdir. Hiçbir şeyş kolay kolay kabul etmez, çok az şeyi kabul eder, ancak tamam dediğinde sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zamanlaması çok iyidir, dakiktir. Disiplin, düzen, kural anlayışıyla zaman zaman sıkıcı olabilir ama sizi asla yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.

Oğlak erkeği kontrolü elinde tutmayı ve sorumluluk almayı sever. Başkalarına ne kadar zor görünse de, tüm enerjisini hırslarına verme yeteneğine sahiptir.Bu sadakat aile, arkadaşlıklar ve romantik ilişkiler için de geçerlidir. Etrafındakilere her zaman değer verir onun için önemli olan aile ve işidir.

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Bilemedim @nunu olabilecek her türlü insani vasfı söylemiş zaten birinin tutmama ihtimali yok gibi geldi hslamxözjslsj

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@Civciv

İNATÇILIK,dürüstlük, sertlik,her şeyi ciddiye alma eğilimi,soğuk görünüp tanıdıkça samimileşen,çocuk ruhlu,iyi niyetli,herşeyi kontrol altında tutma eğilimi, yeniliklere daha az açık olmak ve kendini bildiği ortamda güvende hissetme eğilimi,sahiplenici,samimi,sevecen,aşırı tepkili ve karamsar olabilen biri.

Oğlak burcu erkeği: Güvenilirdir. Hiçbir şeyş kolay kolay kabul etmez, çok az şeyi kabul eder, ancak tamam dediğinde sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zamanlaması çok iyidir, dakiktir. Disiplin, düzen, kural anlayışıyla zaman zaman sıkıcı olabilir ama sizi asla yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.

Oğlak erkeği kontrolü elinde tutmayı ve sorumluluk almayı sever. Başkalarına ne kadar zor görünse de, tüm enerjisini hırslarına verme yeteneğine sahiptir.Bu sadakat aile, arkadaşlıklar ve romantik ilişkiler için de geçerlidir. Etrafındakilere her zaman değer verir onun için önemli olan aile ve işidir.
%80 eşleşiyoruz.
yine bi oğlak yine bi inat yine bi kabul etmeme :T:

hell yeeaahh

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bilemedim @nunu olabilecek her türlü insani vasfı söylemiş zaten birinin tutmama ihtimali yok gibi geldi hslamxözjslsj
Ben yükselen oğlağım seni inadından döndürmeyi denemem
paylaşacağım dedim ve paylaştım
Başka bir burç olunca çok farklı şeyler sayarım. NET.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
%80 eşleşiyoruz.
yine bi oğlak yine bi inat yine bi kabul etmeme :T:

hell yeeaahh
şaşırdık mı haaayııırrr :D bence hiç inatlaşmamak lazım. Anlayışlı olmak lazım.
Yoksa kaka kötü sonuçlar oluyor hiç hoş olmuyor SAD.

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Ben yükselen oğlağım seni inadından döndürmeyi denemem
paylaşacağım dedim ve paylaştım
Başka bir burç olunca çok farklı şeyler sayarım. NET.
Ama şey..
Birazcık uyuşuyo yani uyuşmuyor da diyemem. Sadece listede azıcık serseri ruhumuzun olduğu yok onu da eklersen “bu tam ben!” diyeceğim zjdksjfks

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ama şey..
Birazcık uyuşuyo yani uyuşmuyor da diyemem. Sadece listede azıcık serseri ruhumuzun olduğu yok onu da eklersen “bu tam ben!” diyeceğim zjdksjfks
''tepkili'' seviyeli bir şekilde yazdım illa kötü mü yazayım lkndjmfg
kavgacı mı yazayım civcivim şimdi napayım de bağaaa ne edeyim :D

alcatraz

🍻
Elmas Üye
şaşırdık mı haaayııırrr :D bence hiç inatlaşmamak lazım. Anlayışlı olmak lazım.
Yoksa kaka kötü sonuçlar oluyor hiç hoş olmuyor SAD.
iş inada binince sonucu görmüyorsun. bunu en iyi oğlaklar bilir.
haklı yada haksız olman değildir konu artık,
mevzu artık ya istediğin gibi olacak yada istediğin gibi olacaktır...
huyumuz kurusun kötü ve yorucu huy
ama işte beni de ben yapan şeylerden biri. atamam kurtulamam :D

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
''tepkili'' seviyeli bir şekilde yazdım illa kötü mü yazayım lkndjmfg
kavgacı mı yazayım civcivim şimdi napayım de bağaaa ne edeyim :D
Aa bak o olmadı. Asla kavgacı değilimdir. Hiç tartışma vs kaldırmıyor kafam. Ama makara gırgır varsa okeyim. Kötü yazma sen kötü yazma.. kzjsksj

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
iş inada binince sonucu görmüyorsun. bunu en iyi oğlaklar bilir.
haklı yada haksız olman değildir konu artık,
mevzu artık ya istediğin gibi olacak yada istediğin gibi olacaktır...
huyumuz kurusun kötü ve yorucu huy
ama işte beni de ben yapan şeylerden biri. atamam kurtulamam :D
Bence inatlaşmamak en iyisi sakinleyince çünkü sevdiklerini kırmak istemeyen haliniz geri yükleniyor :D
Aslında pekte sevginizi gösterebildiğinizi düşünmüyorum sevdikleriniz için tartışırsınız falan yani içinizde yaşıyorsunuz sevgiyi duvarlarınızın içinde
oğlak çok var çevremde alayını gözlemliyorum lkdfnmg

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Bence inatlaşmamak en iyisi sakinleyince çünkü sevdiklerini kırmak istemeyen haliniz geri yükleniyor :D
Aslında pekte sevginizi gösterebildiğinizi düşünmüyorum sevdikleriniz için tartışırsınız falan yani içinizde yaşıyorsunuz sevgiyi duvarlarınızın içinde
oğlak çok var çevremde alayını gözlemliyorum lkdfnmg
eskiden gösterirdim o huyum o kadar kurudu ki artık çoğu şeyi içimde yaşar oldum en fazla da sevgimi
artık sinirimi tutmuyorum eskiden tam tersiydi :D
değişiyor insan...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
eskiden gösterirdim o huyum o kadar kurudu ki artık çoğu şeyi içimde yaşar oldum en fazla da sevgimi
artık sinirimi tutmuyorum eskiden tam tersiydi :D
değişiyor insan...
Bendede tam tersi oldu la :D Sinirlenmek yoruyor beni o lolde sinirli halimi bir görsen dersin ki kadın içinde cehennem köpeği tutuyormuş meğer lkjdfngldjkfg

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Bendede tam tersi oldu la :D Sinirlenmek yoruyor beni o lolde sinirli halimi bir görsen dersin ki kadın içinde cehennem köpeği tutuyormuş meğer lkjdfngldjkfg
o yüzden aram girip 20 dk'da bitiriyoruz hanımefendi zatne aksdjas

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aa bak o olmadı. Asla kavgacı değilimdir. Hiç tartışma vs kaldırmıyor kafam. Ama makara gırgır varsa okeyim. Kötü yazma sen kötü yazma.. kzjsksj
Hayret o nasıl olmuş öyle ya genelde sen kavga ederken birilerinin kafası kaldırmamalıydı :D
valla yükselen bilmiyorum benden bu kadar. maksat eğlenmek :)

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
Hayret o nasıl olmuş öyle ya genelde sen kavga ederken birilerinin kafası kaldırmamalıydı :D
valla yükselen bilmiyorum benden bu kadar. maksat eğlenmek :)
Yok ya gerçekten kavga varsa ben yokum mode on hep. Aslında sakin ruhlu bir insanım öyle gürültüye hır gıra gelemiyorum

yükselen aslan da olsa balık burcunu yakaladığından dolayı ne kadar güçlü olursa olsun kendisiyle kaldığında kırılma anı yaşamasının sebebi olan, balığın naifliğini ve aslanın liderliğini birleştiren astrolojik ilişkidir.

özellikle burcun sonlarına doğru doğmuş bir balıksa, dışarıdan bakıldığında aslan burcu olarak algılanır, sadece yakınları balık burcu tarafını görür. bu algı onu tanımayanların, hakkında “küçük dağları bu mu yarattı?” ya da “soğukluktan ölmese bari” triplerine girmesine sebep olabilir.*

ilişkilerinde güçlü ve kendisini yönetebilecek birini istemesi bu durumda da süregelir fakat işin içine aslan karıştığından dolayı karşısındaki kişinin, balık arkadaşın isteklerini dikkate alarak bunu yapmasını ister. saf kan bir balık gibi “sen ne dersen o” kafasından ziyade fikirlerininin önemsenerek plan yoluna gidilmesini arar ilişkilerde.

tam anlamıyla çok güzel severler. hatta görüyorum ve arttırıyorum, “balık burcu yükselen aslan sevemezse, sevmek kimselerin elinden gelmez.”*
balığın fedakarlığını ve aslanın keskinliğini bir arada yaşarsınız. ilişkilerinde sürekli verici taraf olan balığın gelgitlerinden uzak olmasını yükseleninin aslan olması sağlar. hissettiklerinden emin olana kadar kendini salmaz bu aslan balıklar. ne kadar güçlü şeyler hissederlerse hissetsinler mantıklarıyla kendilerini kontrol altına almak isterler. kendilerini saldıkları zaman balığın tutkusuyla bağlanırlar fakat işler sarpa sardığında, özellikle de işin içine kendilerine değer verilmediğini hissetmeleri girdiğinde, karşısındakine “hiç mi bir şey hissetmedi?” dedirtecek kararlılıkta aslanlaşırlar. bu insanları bu seviyeye getirmek bi' hayli zordur, getirdikten sonrası da geriye dönüş için uğraş gerektirir.

ilişkilerinde genel olarak toprak burçlarıyla -özellikle boğa ile- iyi anlaşırlar. dostlarıysa çoğunlukla su ve toprak grubundakiler oluyor.

bir tarafta balık burcunun mükemmel romantikliği ve ait olma arzusu, diğer tarafta ise aslan burcunun kendine olan hayranlığı yatar. bu durumun sonunda aslında müthiş romantik ve doğru kişiyseniz sizi parmak uçlarıyla sevebikecek, sizi müthiş bir şekilde tatmin etmeye çalışan ve kendi güzelliğinin farkında olma özgüveniyle sizinle olan; dolayısıyla sizi hem duygusal hem görsel anlamda tatmin eden birine ulaşırsınız. muhtemelen her ilişkinizde de “soğuk”luğuna kapılıp içinizi yakan balık burcu aslanı ararsınız.

özetle bulursanız kaçırmayın. kendi içinde su ve ateşi dengelemeyi başarmış birinden vazgeçmek pek kolay olmuyor. dostunuzsa sırdaşlığını, sadece tanıdığınızsa enerjisini, çalışanınızsa disiplinini, sevgilinizse hissettirebildiklerini unutamazsınız. arkadaşlığını da sevgisini de kaybedenler yıllar sonra da olsa geri geliyorlar. bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır fakat, genel olarak böyle.

kaynak ekşi

sneaky;

• Wow
Tepkiler: CaT
Üst Alt