Valla böyleydim 🤣🤣🤣 kanıtlarım bunu ben
Ergenliğim.
Tüm dolabımın siyah olduğu bir dönemim olduğu doğru..
Ekli dosyayı görüntüle 6587
Valla alakam yok zaten abuk sabuk foto çektiğim için hiç biri bir diğerine benzemiyor 🤣🤣🤣🤣Yaa yüzün Aleyna Tilki'yi andırıyormuş o zaman bana mi öyle geldi
Ben de bir fotoğrafımda diğerine hala benzemiyorumValla alakam yok zaten abuk sabuk foto çektiğim için hiç biri bir diğerine benzemiyor 🤣🤣🤣🤣
Ama yüzü ablak o kızında benimde öyle belki ondan benzetmişsindir 🤣🤣
Sürekli ney o be eroin içiyor veya satanist sanılıyordum ben ya 🤣🤣🤣🤣. Ulan ya
Saçların ne güzelmiş öyle.. Maşallah nazar değmesin 😍Valla böyleydim 🤣🤣🤣 kanıtlarım bunu ben
Ergenliğim.
Sen benim instamda eklisin hiç bakmadın dimi 🤣🤣🤣Ben de bir fotoğrafımda diğerine hala benzemiyorum
Ama çok güzelsin 💕 bak ağzın burnun yüzün minicik ve harika
Gözlere bakar mısın kıpır kıpır. Birazdan bir muziplik yapacağım der gibi.Valla böyleydim 🤣🤣🤣 kanıtlarım bunu ben
Ergenliğim.
Öff bir saç bakımı yapardım. Arkadaşlarım peruk derdi değil derdim saç derimi ellerlerdi inanmazlardı.. yaşlandık ve kanki 🤣🤣🤣Saçların ne güzelmiş öyle.. Maşallah nazar değmesin 😍
Ben instagramda kedilere bakıyorum zaten bir hata verip atıp duruyorSen benim instamda eklisin hiç bakmadın dimi 🤣🤣🤣
Ben baktım sana ama sen yoktun..
Teşekkür ederim. İltifat etmeyin utanıyom ben çok rahatsız bir his 🤣🤣🤣🤣
![]()
Grubun manyağı bendim tabiki 🤣🤣🤣Gözlere bakar mısın kıpır kıpır. Birazdan bir muziplik yapacağım der gibi.
Enişteme saygılar hörmetler efenim, eminim onunda saçları çokzeldir kamki klajsdklÖff bir saç bakımı yapardım. Arkadaşlarım peruk derdi değil derdim saç derimi ellerlerdi inanmazlardı.. yaşlandık ve kanki 🤣🤣🤣
Hata hala düzelmedi mi ya oha ay oldu ne güzel msjlaşıyordum senle 🥲🥲🥲😭😭😭😭😭Ben instagramda kedilere bakıyorum zaten bir hata verip atıp duruyor
Yoo arada düzeliyor işte ben yüklüyorum siliyorum bişiler bişilerHata hala düzelmedi mi ya oha ay oldu ne güzel msjlaşıyordum senle 🥲🥲🥲😭😭😭😭😭
Onu tarz yapalım dedik uzun saç hastasıyım uzattık bunun saçları 🤣🤣🤣Enişteme saygılar hörmetler efenim, eminim onunda saçları çokzeldir kamki klajsdkl
E yani hiç bir şeye tahammülümüz kalmadı zaten.Yoo arada düzeliyor işte ben yüklüyorum siliyorum bişiler bişiler
Üşeniyorum artık 🚬 bıktırdı kfkd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.