ah bee @nunu kıskanç bu mu yani bizi tarif eden kelime fjdndnns
Valla ben taşıyorum ama genel anlamında değil. Zaten genel anlamda kullanıldığını sanmıyorum. Mevzu aşkah bee @nunu kıskanç bu mu yani bizi tarif eden kelime fjdndnns
ben de taşıyorum da çaktırmasaydık bari gjdbdbfbd kıskanmayı kimseden öğrenecek değiliz fjdhdhdValla ben taşıyorum ama genel anlamında değil. Zaten genel anlamda kullanıldığını sanmıyorum. Mevzu aşk
Naber psikoloji bozuklarDelilik bedava napalım delirmeyip dert sahibi mi olalım 🤣
İyilik nolsun sen nabayın dicem cevap vermezsen beddua etcem aminNaber psikoloji bozuklar![]()
Teşekkürler nunuİyilik nolsun sen nabayın dicem cevap vermezsen beddua etcem amin
Ben havalar az daha düzelsin girişicem. Daha erken yahuTeşekkürler nunu
cam sildim yağmur yağdı![]()
View: https://www.instagram.com/p/CqYSS50DqzH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kalk kalk akrebin eşgale bak @Lafebesi
nsdhshheheeb xisjebhee %zibilyon yapmişlar akrebi nasil bizden daha kıskanç fjdjsjsjwhe kimse bizim kıskanclığımızı sorgulayalamaz cjsbdbsbAslan daha mı kıskançmış bizden? Şaşırmadım.: )
Virgülden sonrası isterse sonsuz olsun, başındakiler hepsini yer yutar.nsdhshheheeb xisjebhee %zibilyon yapmişlar akrebi nasil bizden daha kıskanç fjdjsjsjwhe kimse bizim kıskanclığımızı sorgulayalamaz cjsbdbsb
kanka virgül yok jfjddjhdhssbVirgülden sonrası isterse sonsuz olsun, başındakiler hepsini yer yutar.
Bu arada 30'dan sonra yükselen etkili oluyormuş (diyorlar). Benim kıskançlığımın tavan yapması lazım bu durumda.: )
Rezalet.ddddkanka virgül yok jfjddjhdhssb
ilk bakışta ben de öyle sandım ama kimse akrepten daha kıskanc olamaz savına o ladar güveniyordum ki öyle fark ettim gjgjdjfjxjsndRezalet.dddd
Bir de bilmişlik taslamam yok mu? : ))))
Benimki yanlış anladığını/gördüğünü doğrulama çabası... Gidip biraz utanayım.dddilk bakışta ben de öyle sandım ama kimse akrepten daha kıskanc olamaz savına o ladar güveniyordum ki öyle fark ettim gjgjdjfjxjsnd
abartmaz mısın fjsjfhhddhBenimki yanlış anladığını/gördüğünü doğrulama çabası... Gidip biraz utanayım.ddd
Bizim kıskançlığa 866787556 falan yapacaklarına sonsuzluk işareti koysalarmış daha estetik olurmuş.Rezalet.dddd
Bir de bilmişlik taslamam yok mu? : ))))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.