S
Serçe

YAYLARIN LANETİ Sjsjsj
Ben anladım ya sorun yoktu.🤗Chopper nunu
Edit: eksik oldu tony tony chopper nunu
Hmm 35 yasindayim 1999 dan beri one piece izliyorum sen hesap et.Ben anladım ya sorun yoktu.🤗
En sevdiğim anime karakteri ama 50 bölüm biriktirip savaşın sonunu göremedim. Sad.
Anime izliyor musun?
![]()
Ben paylaşım yapınca okudum bildirim görmedim. Allah allahHmm 35 yasindayim 1999 dan beri one piece izliyorum sen hesap et.
1041. Bolumu izledim 1 hafta once, sen hangi savasa gelince biraktin izlemeyi?
Bi ara zamanim olunca konu acicam en iyi 10 animem diye tür belirterek onun disinda surdan bakabilirsin boyle ufak bi listem var:Ben paylaşım yapınca okudum bildirim görmedim. Allah allah
Valla bende çocukluktan beri anime izliyorum. Bırakmadım güncelim bölüm bekliyorum. Türkanimeden izliyorum 1045 son bölüm olması lazım.
Sonunu çok merak ediyorum one piece bırakamam.
33 te ben böyle gidecek herhalde hiç vazgeçecek gibi değilim. 🤣🤣🤣
Var mı bi anime önerin şöyle favorilerinden ?
Anime list bi ben düzenlemedim sanırım.Bi ara zamanim olunca konu acicam en iyi 10 animem diye tür belirterek onun disinda surdan bakabilirsin boyle ufak bi listem var:
https://myanimelist.net/animelist/xasthuritian&view=list&status=7
Ne güzel geliyor ama salına salına hiç beklenmedik.Ayy çok doğru bu jfjfj
Benim hayatım da öyleNe güzel geliyor ama salına salına hiç beklenmedik.
Bilmem neden aklıma sen geldin.
🧿
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.