nunu fitili ateşlemişsin :)
Benim yükselen oğlak ondandırnunu fitili ateşlemişsin :)
Ya hayır o öyle değil amahmmmm oğlaklara yükselebiliyor olman güzel. :)))
Zaten o yüzden yay burcu diyor bence.. çocuk hiç birşey yapmadan ona zarar veren insanın kendine zarar vermesini sağladı.Ben çok intikamci değilim aslında
Çünkü başkasıyla uğraşacak vakitte kendime başka güzel uğraşlar bulmak daha mantıklı gelir hep
Doğum günü ve saati nedir.Her site düzgün vemeyebiliyor onu..inanamıyorum yukselenim akrepmiş bu bir işaret olmalı :)
düşünceni görüüyorum ve artırıp 3 katı daha aynı şeyi düşünüyorum. (vegaz günlerim geldi aklıma )Doğum günü ve saati nedir.Her site düzgün vemeyebiliyor onu..
Akrep burcu zor burç kişinin kendi için yani ben öyle düşünüyorum.![]()
Las vegastan gelir mi Bi anı dahadüşünceni görüüyorum ve artırıp 3 katı daha aynı şeyi düşünüyorum. (vegaz günlerim geldi aklıma )
Oğlağa akrep çok zor..Delilik desen var,,doğrusunu bildiğin halde yanlışa koşmak desen var..Düşünüp durmak sonra az düşünmeliyim diye düşünmekte var..Kafa o kadar dolu ki deliliğe vuruyorum desen bolca var..😫düşünceni görüüyorum ve artırıp 3 katı daha aynı şeyi düşünüyorum. (vegaz günlerim geldi aklıma )
gelemez kesinlikle ve kat a hatta zinhar gelemez mümküzsüz chanLas vegastan gelir mi Bi anı daha
Koç tan istifa etmek istiyorumNolmuş koça
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.