Allah immm ezan da okunuyor dua yerine geçer belkiTamam ya burc olmasina gerek yok. DAŞ olsun yeter..
@HolySpectre bir daş nasip olsun
Allah immm ezan da okunuyor dua yerine geçer belkiTamam ya burc olmasina gerek yok. DAŞ olsun yeter..
Haha aynen @nunu bu benim başıma gelen hep ne yaptıkları konusunda hiçbir fikirleri yogg😅Ooo kova eğlenceli burç
Ekli dosyayı görüntüle 3766
Ama ama ama ben koçum ama
Aaa Bir konuşmamızda başak yazdın diye hatırlamıştım.Ben b12 başlıym gene iyice unutkan oldum.Ama ama ama ben koçum ama![]()
Bebeğim nerde konuştuk kiAaa Bir konuşmamızda başak yazdın diye hatırlamıştım.Ben b12 başlıym gene iyice unutkan oldum.
Selam ben koç sonuç ne Yazmışsın. 😭😭😭
Var mi ki öyle bişi😢
Vardır tabiki neden olmasın.Var mi ki öyle bişi😢
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.