Bak bu doğru normalde tahammül sınırlarımı zorlarım ama bıçak kemiğe dayandıysa cidden hiç iyi niyetim kalmaz
Bak bu doğru normalde tahammül sınırlarımı zorlarım ama bıçak kemiğe dayandıysa cidden hiç iyi niyetim kalmaz
Ama bu doğru çünkü @HolySpectre hep haklı
@Klaus böyle tehlikeli mi ya hiç hissettirmedi bize
Benden soğuma @döngüsel bu aralar balkanlardan gelen soğuk hava aramızdan esiyor gibi seni özlüyorum
Şu 69 da biraz be biliyim mgkckdnnx çok da burç seysi gibi görünmez sanki dövme oluncaEkli dosyayı görüntüle 3849
Burç simgeleri ile dövme fikirleri 😲
Olsun ya zaten amaç makara kukara değil miValla bana hepsi güzel geldi.
Haç gibi gelmedi ya![]()
Yengeç ne kadar da doğru tespit... Kanser 🤭Ekli dosyayı görüntüle 3857
Bu da normalleri bağzıları az benziyor sanırım çoğunu hemen tanıdım. 😅 😅
Boğa ile teraziyi benzetemedim.![]()
![]()
Boğa ortadan boynuz çıkartmış unicorn olmuş gibi
![]()
![]()
Yakın bir arkadaşımın çocuğu 4 yaşlarında yengeç burcu onla ilgilenmediğimiz zaman bir şeyleri fırlatıp tepki verecek miyiz diye dönüp bizi izliyor.(Öyle bir bakış yok ama)Yengeç ne kadar da doğru tespit... Kanser 🤭
Ahhahhaaaha ben konuşurdum da şimdi forumda yengeç falan olur alınırlar toplanıp beni döverler falan 🤣🤣 koptum çocuğaYakın bir arkadaşımın çocuğu 4 yaşlarında yengeç burcu onla ilgilenmediğimiz zaman bir şeyleri fırlatıp tepki verecek miyiz diye dönüp bizi izliyor.(Öyle bir bakış yok ama)
Daha o yaşında acaip ürkütücü benim için.![]()
Valla ben akrebim akrep arkadaşlarımdan çok yakınen tanıyıp sağlam kazıklar yediğim oldu. Bence bir burcu kötülüyorsun diye kimse üstüne alınmamalı.Alınan varsa o zaman doğrudur.🤣🤣🤣Ahhahhaaaha ben konuşurdum da şimdi forumda yengeç falan olur alınırlar toplanıp beni döverler falan 🤣🤣 koptum çocuğa
Şu 69 da biraz be biliyim mgkckdnnx çok da burç seysi gibi görünmez sanki dövme olunca
Benden soğuma @döngüsel bu aralar balkanlardan gelen soğuk hava aramızdan esiyor gibi seni özlüyorum
Boş insan severik ya.. Daha kotamız dolmadı bence...
Efendim yukarıda kırmızı surat yapmışsınız işte üstte lanet koçum ben deyince ama öyleyim 😏
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.