BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Ben balık kadınlarını severim
Erkeklerini sevmiyorum
Erkekleri ile sorunum olabilir bir tık uzak dururum 🤣🤣🤣🤣
Evet anliyorum nunucum.
Erkeklerine asik olmicaksin ama dost olarak harika varliklar.
Canini verir sana.
Cok saygililar ve iyiler..asik olunca biraz baska bit boyuta geciyorlar sadece..e o kadar kusur kadi kizinda da olur.dd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Evet anliyorum nunucum.
Erkeklerine asik olmicaksin ama dost olarak harika varliklar.
Canini verir sana.
Cok saygililar ve iyiler..asik olunca biraz baska bit boyuta geciyorlar sadece..e o kadar kusur kadi kizinda da olur.dd
Evet dost olarak güzel insanlar buna katılıyorum özellikle kötü günde geliyorum demez gelirler 🤣
Ya ben biraz tek eşli bir kafa olduğum için eskiden vardı balık arkadaşlarım artık o rahatlıkları bana fazla geldiğinden uzaklaştım..artık dediğim yıllardır 🤣
Ben biraz şey ya saçına tüy konmuş sevmem next 🤣🤣🤣🤣

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Evet dost olarak güzel insanlar buna katılıyorum özellikle kötü günde geliyorum demez gelirler 🤣
Ya ben biraz tek eşli bir kafa olduğum için eskiden vardı balık arkadaşlarım artık o rahatlıkları bana fazla geldiğinden uzaklaştım..artık dediğim yıllardır 🤣
Ben biraz şey ya saçına tüy konmuş sevmem next 🤣🤣🤣🤣
Aman annem bize ne?
Capkinliklari bizi baglamamali..balik erkegi capkindir..yani yildizlar öyle diyor..ama arayisi da aslinda sürekli bir derin anlam aradigi ve sürekli yanlis kisileri sectigi icin gelisiyor.
Ruhsal anlamda kendi olabildigi iliskide sonuna kadar sadiktir.
Bundan mütevellit ona, yildizlara göre tabii, kaba tabirce, akrep ya da yengec kisilikler uygundur.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aman annem bize ne?
Capkinliklari bizi baglamamali..balik erkegi capkindir..yani yildizlar öyle diyor..ama arayisi da aslinda sürekli bir derin anlam aradigi ve sürekli yanlis kisileri sectigi icin gelisiyor.
Ruhsal anlamda kendi olabildigi iliskide sonuna kadar sadiktir.
Bundan mütevellit ona, yildizlara göre tabii, kaba tabirce, akrep ya da yengec kisilikler uygundur.
Yok kuzum ben arkadaşlıkta kuramıyom çok yüksek tepkiler veriyorum aşağılıyorum
Aşk çok saygı duyduğum bir kavram öyle takılan tipler bana hayatı anlamsızlaştırıyor geliyor. Uzak duruyorum.
Boğalarda çok rahat mesela onlardan da uzak dururum 🤣🤣🤣
Hatta bana anlatmayın derim o yüzden soğuyorum.
5 parmağımın 5 ini geçmiyor ondan dostluklarım 🤣🤣🤣

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Yok kuzum ben arkadaşlıkta kuramıyom çok yüksek tepkiler veriyorum aşağılıyorum
Aşk çok saygı duyduğum bir kavram öyle takılan tipler bana hayatı anlamsızlaştırıyor geliyor. Uzak duruyorum.
Boğalarda çok rahat mesela onlardan da uzak dururum 🤣🤣🤣
Hatta bana anlatmayın derim o yüzden soğuyorum.
5 parmağımın 5 ini geçmiyor ondan dostluklarım 🤣🤣🤣
Asaglamiyorsundur ya..elestiriyorsundur..tabii ask saygi duyulmasi gereken bir kavram ama belki capkinlik yaptiklari icin asik olmamislardir henüz..aslinda asik olmadigi ama her pahasina sürdürme cabasinda olan, aska saygisizlik yapmiyor mu biraz da?
Bu sürdürme cabasi biraz da konforluk degil mi?

Dostluklar elbet de özel olmali..herkesle dost olunmaz ama capkinlik yapiyor diye dost olmam sarti biraz önyargili yaklasmak degil mi?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Asaglamiyorsundur ya..elestiriyorsundur..tabii ask saygi duyulmasi gereken bir kavram ama belki capkinlik yaptiklari icin asik olmamislardir henüz..aslinda asik olmadigi ama her pahasina sürdürme cabasinda olan, aska saygisizlik yapmiyor mu biraz da?
Bu sürdürme cabasi biraz da konforluk degil mi?

Dostluklar elbet de özel olmali..herkesle dost olunmaz ama capkinlik yapiyor diye dost olmam sarti biraz önyargili yaklasmak degil mi?
Günübirlik ilişkiler yaşamak evli kadınlarla ilişki yaşamak kimle ne yaşadığı belli olmayan bir hayat
Sonra bana gelip diyorlar ki ben kadınlara güvenmiyorum senin belanı sen vermişsin zaten 🤣🤣🤣
Aşk bitmişse veya sevgi kalmamışsa elden gelen her şey yapılmıisa bitirmek en mantıklısı buna katılıyorum. Zorunlu beraberlik aşk falan değil
Eşimin arkadaşı çapkın olsun onu bile istemem. Öyle netim akrabam olsa yüzüne bakmam kardeşim olsa sevmem
Ergenliğimden beri ömrümü geçirmeyi düşünmediğim bir kişiyle ilişkim olmadı.
Böyle bir yaşam yaşayan ben için çok zıt kavram belkide anlamayı reddediyorumdur kesip attığım için 🤦
Konuşurken bile sinirleniyorum içimden gerizekalılar diye söyleniyom şuan 🤣🤣🤣🤣

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Günübirlik ilişkiler yaşamak evli kadınlarla ilişki yaşamak kimle ne yaşadığı belli olmayan bir hayat
Sonra bana gelip diyorlar ki ben kadınlara güvenmiyorum senin belanı sen vermişsin zaten 🤣🤣🤣
Aşk bitmişse veya sevgi kalmamışsa elden gelen her şey yapılmıisa bitirmek en mantıklısı buna katılıyorum. Zorunlu beraberlik aşk falan değil
Eşimin arkadaşı çapkın olsun onu bile istemem. Öyle netim akrabam olsa yüzüne bakmam kardeşim olsa sevmem
Ergenliğimden beri ömrümü geçirmeyi düşünmediğim bir kişiyle ilişkim olmadı.
Böyle bir yaşam yaşayan ben için çok zıt kavram belkide anlamayı reddediyorumdur kesip attığım için 🤦
Konuşurken bile sinirleniyorum içimden gerizekalılar diye söyleniyom şuan 🤣🤣🤣🤣
Yasak ask iliskileri baska bir kulvar yalniz. O konuda sana katiliyorum.

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Son düzenleme:

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Bence kovaların bu bu yüzü var bu insandan insana değişiyor
Birde bal şeker lokum eğlenceli tarafı var bu iki tarafın orta hallisi yok 🤣🤣🤣🤣
Yemin ediyorum tam olarak böyle ya dhdudududud
Ya dehşet tatlıyım, şefkat dolu ve lokum gibiyim ya da dehşet sinirliyim, benim niye ortam yok jjdjdduud

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@Fluffy
Kuzum bana bir ara doğum günü saati falan at
Dönünce bakam yıldız haritana 🤗

Üst Alt