Yuvarlak bi sey..Bırak bu film ağızlarını…. Zodyakin ne demek
Yildizlar grubu diyeyim....
Cahil agziyla.
Yuvarlak bi sey..Bırak bu film ağızlarını…. Zodyakin ne demek
Bak Süreyya…Yuvarlak bi sey..
Yildizlar grubu diyeyim....
Cahil agziyla.
Şarjim bitiyor zaten.Bak Süreyya…
KSksndjymyflfmxöxmfflxnylsndlxmföfFarkındaysan Süri demedim al zodyakinini başına çal….
Ikizler Terazi
Simdi bi uyum videosu izledim.Akrep akrep 🦂
akrep akrebi sokar hocam..Simdi bi uyum videosu izledim.
Akrep icin sey dedi;
Akrep bataklik.
Timsahlarin yasadigi yer.
Yani tehlikeli, ehliyet olmayan girmesin anlaminda.
ANnem siz nasil geciniyorsunuz?
Öyle mi diyosun?akrep akrebi sokar hocam..
reel öyle. astrolojik olarak bilmem... çivi çiviyi söker diye de bir şey var...Öyle mi diyosun?
Akrep valsi 🖤reel öyle. astrolojik olarak bilmem... çivi çiviyi söker diye de bir şey var...
herşey olabilir.
Karsit elementler daha uygun degil mi?Akrep Akrep zor diğer göstergeler uyumu yakalıyor bence.
Kitabi yeri pek olmayan Balık (kadın)-Kova ya da Aslan-Yengec( kadın) uyumları ve evlilikleri de var /fazla
Bazı elementlerde aynı element uyumu cinsiyete göre özel hayatta cok islevsel olmayabiliyor. Mesela Aslan ve Koc'ta Aslan erkekse ikili iliskide zor bi ikili. Aslanı Yengec bence daha iyi tasir bu konuda ya da Terazi kadini. Ayni sekilde Akrep erkeği ile Balık kadını da ikili iliskide zorlar; Balık kadını flörtöz ve özgürlüğüne cok düskündür. Boğa erkeği ile Başak kadini da zordur; Boğa'nın miskinliği Başak'ı bi noktada delirtebiliyor. Terazi ve Kova da aynı element fakat Kova'nın bireyselciliği de Terazi'nin sabrini bi notkadan sonra zorlar.Özellikle Kova erkeği ve Terazi kadini seklindeyse. Arkadaslik ve insani uyum da evet aynı element genel olarak iyi fakat özel hayatta cinsiyetler de dahil aynı element hep 'en' olmuyor.
Biz bazen birbirimizi öldüresimiz geliyor bazende ballı lokum oluyoruzSimdi bi uyum videosu izledim.
Akrep icin sey dedi;
Akrep bataklik.
Timsahlarin yasadigi yer.
Yani tehlikeli, ehliyet olmayan girmesin anlaminda.
ANnem siz nasil geciniyorsunuz?
Allah muhabbetinizi arttirsin nunum.Biz bazen birbirimizi öldüresimiz geliyor bazende ballı lokum oluyoruz
Bunun ortası pek olmuyor
O öfkenin nasıl bir şey olduğunu yaşayarak deneyimlediğimiz için tahammül edebiliyoruz
Ben o yüzden hep derim balık akrep asla olmamalı ben hakkından gelebiliyorum
Eşimde benim öfkemden çekinir bende onun öfkesinden geçmesine müsade edilince özürler dilenir yola devam edilir bu kavgalar yılda sadece bir kaç kez max olur
Çünkü artık çözüyor ve geleceğini anlayıp mevzuyu konuşmayı sakin kafadaki bir hale erteliyorsun
Ama gerçek bir sevgi ve özlem seni düşünen bir eşe sahip oluyorsun.
Ha yıldız map lazım yükselen ay falan önemli onlar kaotik denk gelirse eyvahlar olsun akrep akrep olmayabilir 😁😁😁
Biz kasım akrebiyiz 2. Etkende bence bu 3 6 kasım biraz daha ılımlı bir tavrımız var ekime göre dekan farkı
Balık akrepte balık idare ediyor ilişkiyi akrebi yumuşatamazsın balık mutlu olur ama çok yoruluyor çevremde de var hem kendi fikrimde bu yöndeKarsit elementler daha uygun degil mi?
Akrep balik uyumlu.
Balik akrepin heyheylerini yumusatir akrep de balikin gelgitlerini dizginler.
Kiskanclik sorun sadece.
Kova kadin terazi erkek tanidigim cift var,imparatorluk kurdular.
Basak kimseyle anlasamiyor zaten.
Bir garip.
Aslan erkek koc kadin tanidigim bir cift var aman Allahim...her seyleri fake ama cok mutluyuz imajini yansitiyorlar.
HErgün action kavga gürültü
Evlerden irak.
Ya tabii biz bi konuda isin goygoyundayiz.
En verimli yorumu sinastri ya da kompabilite kartlari verir.
Karsit elementler daha uygun degil mi?
Akrep balik uyumlu.
Balik akrepin heyheylerini yumusatir akrep de balikin gelgitlerini dizginler.
Kiskanclik sorun sadece.
Kova kadin terazi erkek tanidigim cift var,imparatorluk kurdular.
Basak kimseyle anlasamiyor zaten.
Bir garip.
Aslan erkek koc kadin tanidigim bir cift var aman Allahim...her seyleri fake ama cok mutluyuz imajini yansitiyorlar.
HErgün action kavga gürültü
Evlerden irak.
Ya tabii biz bi konuda isin goygoyundayiz.
En verimli yorumu sinastri ya da kompabilite kartlari verir.
Ben evlenmeden önce bunları öngörmüştüm ve mücadele etmeye gönüllüydüm öylede oldu 🤣Allah muhabbetinizi arttirsin nunum.
Her iliski dinamigi kendine has zaten.
Kisiler birbirini tanima ve bununla birlikte gelisme firsati verdiyse olur zaten.
Ama evrenin parmagini yok sayamiyorum sahsen.
Balik ceker gider bi noktadan sonra.Balık akrepte balık idare ediyor ilişkiyi akrebi yumuşatamazsın balık mutlu olur ama çok yoruluyor çevremde de var hem kendi fikrimde bu yönde
Ben bi yayında öfkelenmiştim kendimi izleyip korktum öyle diyiym ben bide ponçik diye sevdiğiniz hani 🤣🦂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.