Burç Uyumları

Zeynep

Altın Üye
Farkındaysan Süri demedim al zodyakinini başına çal….

Nyctophilia

Gümüş Üye
Akrep Akrep zor diğer göstergeler uyumu yakalıyor bence.

Kitabi yeri pek olmayan Balık (kadın)-Kova ya da Aslan-Yengec( kadın) uyumları ve evlilikleri de var /fazla
Bazı elementlerde aynı element uyumu cinsiyete göre özel hayatta cok islevsel olmayabiliyor. Mesela Aslan ve Koc'ta Aslan erkekse ikili iliskide zor bi ikili. Aslanı Yengec bence daha iyi tasir bu konuda ya da Terazi kadini. Ayni sekilde Akrep erkeği ile Balık kadını da ikili iliskide zorlar; Balık kadını flörtöz ve özgürlüğüne cok düskündür. Boğa erkeği ile Başak kadini da zordur; Boğa'nın miskinliği Başak'ı bi noktada delirtebiliyor. Terazi ve Kova da aynı element fakat Kova'nın bireyselciliği de Terazi'nin sabrini bi notkadan sonra zorlar.Özellikle Kova erkeği ve Terazi kadini seklindeyse. Arkadaslik ve insani uyum da evet aynı element genel olarak iyi fakat özel hayatta cinsiyetler de dahil aynı element hep 'en' olmuyor.

Süreyya

Süper Mod
Akrep Akrep zor diğer göstergeler uyumu yakalıyor bence.

Kitabi yeri pek olmayan Balık (kadın)-Kova ya da Aslan-Yengec( kadın) uyumları ve evlilikleri de var /fazla
Bazı elementlerde aynı element uyumu cinsiyete göre özel hayatta cok islevsel olmayabiliyor. Mesela Aslan ve Koc'ta Aslan erkekse ikili iliskide zor bi ikili. Aslanı Yengec bence daha iyi tasir bu konuda ya da Terazi kadini. Ayni sekilde Akrep erkeği ile Balık kadını da ikili iliskide zorlar; Balık kadını flörtöz ve özgürlüğüne cok düskündür. Boğa erkeği ile Başak kadini da zordur; Boğa'nın miskinliği Başak'ı bi noktada delirtebiliyor. Terazi ve Kova da aynı element fakat Kova'nın bireyselciliği de Terazi'nin sabrini bi notkadan sonra zorlar.Özellikle Kova erkeği ve Terazi kadini seklindeyse. Arkadaslik ve insani uyum da evet aynı element genel olarak iyi fakat özel hayatta cinsiyetler de dahil aynı element hep 'en' olmuyor.
Karsit elementler daha uygun degil mi?
Akrep balik uyumlu.
Balik akrepin heyheylerini yumusatir akrep de balikin gelgitlerini dizginler.
Kiskanclik sorun sadece.
Kova kadin terazi erkek tanidigim cift var,imparatorluk kurdular.
Basak kimseyle anlasamiyor zaten.
Bir garip.
Aslan erkek koc kadin tanidigim bir cift var aman Allahim...her seyleri fake ama cok mutluyuz imajini yansitiyorlar.
HErgün action kavga gürültü
Evlerden irak.
Ya tabii biz bi konuda isin goygoyundayiz.
En verimli yorumu sinastri ya da kompabilite kartlari verir.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Simdi bi uyum videosu izledim.
Akrep icin sey dedi;
Akrep bataklik.
Timsahlarin yasadigi yer.
Yani tehlikeli, ehliyet olmayan girmesin anlaminda.
ANnem siz nasil geciniyorsunuz?
Biz bazen birbirimizi öldüresimiz geliyor bazende ballı lokum oluyoruz
Bunun ortası pek olmuyor
O öfkenin nasıl bir şey olduğunu yaşayarak deneyimlediğimiz için tahammül edebiliyoruz
Ben o yüzden hep derim balık akrep asla olmamalı ben hakkından gelebiliyorum
Eşimde benim öfkemden çekinir bende onun öfkesinden geçmesine müsade edilince özürler dilenir yola devam edilir bu kavgalar yılda sadece bir kaç kez max olur
Çünkü artık çözüyor ve geleceğini anlayıp mevzuyu konuşmayı sakin kafadaki bir hale erteliyorsun
Ama gerçek bir sevgi ve özlem seni düşünen bir eşe sahip oluyorsun.
Ha yıldız map lazım yükselen ay falan önemli onlar kaotik denk gelirse eyvahlar olsun akrep akrep olmayabilir 😁😁😁
Biz kasım akrebiyiz 2. Etkende bence bu 3 6 kasım biraz daha ılımlı bir tavrımız var ekime göre dekan farkı

Süreyya

Süper Mod
Biz bazen birbirimizi öldüresimiz geliyor bazende ballı lokum oluyoruz
Bunun ortası pek olmuyor
O öfkenin nasıl bir şey olduğunu yaşayarak deneyimlediğimiz için tahammül edebiliyoruz
Ben o yüzden hep derim balık akrep asla olmamalı ben hakkından gelebiliyorum
Eşimde benim öfkemden çekinir bende onun öfkesinden geçmesine müsade edilince özürler dilenir yola devam edilir bu kavgalar yılda sadece bir kaç kez max olur
Çünkü artık çözüyor ve geleceğini anlayıp mevzuyu konuşmayı sakin kafadaki bir hale erteliyorsun
Ama gerçek bir sevgi ve özlem seni düşünen bir eşe sahip oluyorsun.
Ha yıldız map lazım yükselen ay falan önemli onlar kaotik denk gelirse eyvahlar olsun akrep akrep olmayabilir 😁😁😁
Biz kasım akrebiyiz 2. Etkende bence bu 3 6 kasım biraz daha ılımlı bir tavrımız var ekime göre dekan farkı
Allah muhabbetinizi arttirsin nunum.
Her iliski dinamigi kendine has zaten.
Kisiler birbirini tanima ve bununla birlikte gelisme firsati verdiyse olur zaten.
Ama evrenin parmagini yok sayamiyorum sahsen.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Akrep balik uyumlu.
Kiskanclik sorun sadece.
Bir garip.
Aslan erkek koc kadin tanidigim bir cift var aman Allahim...her seyleri fake ama cok mutluyuz imajini yansitiyorlar.
Evlerden irak.
Balık akrepte balık idare ediyor ilişkiyi akrebi yumuşatamazsın balık mutlu olur ama çok yoruluyor çevremde de var hem kendi fikrimde bu yönde
Ben bi yayında öfkelenmiştim kendimi izleyip korktum öyle diyiym ben bide ponçik diye sevdiğiniz hani 🤣🦂

Nyctophilia

Gümüş Üye
Akrep balik uyumlu.
Kiskanclik sorun sadece.
Bir garip.
Evlerden irak.

Kesinlikle.
Karşı element uyumu arasında farklı görüşler var. Aslında karakter olarak birbirine 180 derece zıt değiller tam tersi aslında çok aynılar sadece bunu yansıtma şekilleri 180 derece farklı.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Allah muhabbetinizi arttirsin nunum.
Her iliski dinamigi kendine has zaten.
Kisiler birbirini tanima ve bununla birlikte gelisme firsati verdiyse olur zaten.
Ama evrenin parmagini yok sayamiyorum sahsen.
Ben evlenmeden önce bunları öngörmüştüm ve mücadele etmeye gönüllüydüm öylede oldu 🤣

Süreyya

Süper Mod
Balık akrepte balık idare ediyor ilişkiyi akrebi yumuşatamazsın balık mutlu olur ama çok yoruluyor çevremde de var hem kendi fikrimde bu yönde
Ben bi yayında öfkelenmiştim kendimi izleyip korktum öyle diyiym ben bide ponçik diye sevdiğiniz hani 🤣🦂
Balik ceker gider bi noktadan sonra.
Arkasina bile bakmaz.
Akrep bunu bilirse sakinlesir.
SEnin tersinin ecplosive olabiliecegini tahmin ediyorum,merak etme .dksj

Üst Alt