Burç Dedikoduları

Süreyya

Süper Mod
Balık: Yine hangi hayal dünyasında kayboldun da Mayıs'ın ortasına geldiğimizi fark etmedin? Kendi yarattığın dramalarda başrol oynamaktan gerçek hayatı kaçırıyorsun. "Benim sezgilerim güçlü" diyorsun ama daha akşam ne yiyeceğini sezmekten acizsin. Biraz ayakların yere bassın, yoksa bu bahar seni uçurup götürecek.

fish.gif

Dip Not: Bu balık kendini ışığı tükürerek koruyor!​

Ṣinci bi çakicen.

Isigimiz muazzam ona laf yok jybsns

Oğlak: Baharın tadını çıkarmak yerine hala "bu ayki ciro hedefimiz ne" diye hesap yapıyorsun. Mayıs ayı senin için sadece iş günlerinden oluşan bir takvim yaprağı. Biraz gevşe diyeceğim ama o beton gibi prensiplerin çatlayacak diye ödün patlıyor. Mezarına da "mesaiye kaldı" yazdırırsın artık.

blog-43.jpg

Mezar mesajı çok iyiymiş, not aldım.

Süreyya

Süper Mod
Bu arada bu balık gerçekten balık burcuna öyle uygun ki denk geldi belgesel başlığı idi
O kadar güzel kalpli ve fedakar olabiliyorsunuz ki
Öyle nunum.
Tersleri de pis oluyo.
Her seyi hisettigi ,onun canini acitanlarin,ne tür aci ile en aci aciyi cekebileceklerini bildigi icin,alir intikamini en karanlik sekilde.
Sonra bu poncik insan nasil bu hale geldi diye sorarlar kendilerine.
Anlayamazlar.Tepe taklak olurlar.
Bu reddeye getirilene kadar cok afetmistir ama,cok sans vermistir.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Öyle nunum.
Tersleri de pis oluyo.
Her seyi hisettigi ,onun canini acitanlarin,ne tür aci ile en aci aciyi cekebileceklerini bildigi icin,alir intikamini en karanlik sekilde.
Sonra bu poncik insan nasil bu hale geldi diye sorarlar kendilerine.
Anlayamazlar.Tepe taklak olurlar.
Bu reddeye getirilene kadar cok afetmistir ama,cok sans vermistir.
Bana pek denk gelmedi intikamcı balık belki empati algım yüksek olduğu için ters düşmemişimdir.
ama bi suyun altındaki karanlıkta olan yüzünüzü biliyorum o yüzü kimsenin görmek için zorlamaması dileği ile 🤣

Birde sonra şaşırmaları yok mu komik geliyor bana ❤️🤭

Bana pek denk gelmedi intikamcı balık belki empati algım yüksek olduğu için ters düşmemişimdir.
ama bi suyun altındaki karanlıkta olan yüzünüzü biliyorum o yüzü kimsenin görmek için zorlamaması dileği ile 🤣

Birde sonra şaşırmaları yok mu komik geliyor bana ❤️🤭

Sen nasılsın peki bu konuda smilies/270a.gif

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sen nasılsın peki bu konuda smilies/270a.gif
İntikam almadım ben hiç ya Enteresan bir akrebim ben kötü yanımı kontrol altında tutmak için ciddi çaba harcayan iyiliği tercih etmeye çalışan
Ama bi birini öldüresim geliyor bazen oluyor en son vukuatım pc yumrukladım sonra yenisini aldım öyle pcnin halini görmeni ister miyim bilmiyorum

İntikam almadım ben hiç ya Enteresan bir akrebim ben kötü yanımı kontrol altında tutmak için ciddi çaba harcayan iyiliği tercih etmeye çalışan
Ama bi birini öldüresim geliyor bazen oluyor en son vukuatım pc yumrukladım sonra yenisini aldım öyle pcnin halini görmeni ister miyim bilmiyorum

Hmm bilemiycem
Görmedim haritanı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Değil; zihnin bir köşesine not etmek için değer.
88-90 yılları arasında mı doğdun bu arada
aynen
Oğlağın mantık matematiği ile akrebin sezgi önceliği çok çatışıyor bende ama sezgilerime güvenseydim keşke haklı çıkıyor.
o yüzden bundan sonra öyle yapıp devam edeceğim
Ve sezgilerim birden çok soru soran veya eleştirisel olan gördüğüm kadarı ile baskın biri ile tanışmak için zamana ihtiyaç var diyor
Daha eğlenceli ve günlük bana soru sormadığınız konularda buluşalım lütfen 💮

Boğa: Doğum günün geldi diye dünyayı senin etrafında dönüyor sanıyorsun ama aslında sadece pasta tabağının etrafında dönüyorsun. Venüs seni güzelleştiriyor diyorlar ama senin aklın hala "en iyi lahmacun nerede yenir"de. Bu ay biraz konfor alanından çık da, dünya seni sadece koltukta otururken görmesin.

Bull GIF by OKX TR
En iyi mi bilmem ama Levent Namlı Kebap ‘ta iyi bir lahmacun yersiniz.

aynen
Oğlağın mantık matematiği ile akrebin sezgi önceliği çok çatışıyor bende ama sezgilerime güvenseydim keşke haklı çıkıyor.
o yüzden bundan sonra öyle yapıp devam edeceğim
Ve sezgilerim birden çok soru soran veya eleştirisel olan gördüğüm kadarı ile baskın biri ile tanışmak için zamana ihtiyaç var diyor
Daha eğlenceli ve günlük bana soru sormadığınız konularda buluşalım lütfen 💮

Çok güzel bir şey çatışmaz bu; besler.
İntikamcı olmaman da bunun bir tezahürü.
Toprak gölge yönünü şifalandırmış.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
En iyi mi bilmem ama Levent Namlı Kebap ‘ta iyi bir lahmacun yersiniz.
İstanbulda değilim ama umarım gidenler olur
Sizin edit çok içime sindi ve o kadar cuk ki yaptığınız öneride haklı buldum sizi 🤣

Aslan: "Sahne Arkası Onayı" Takıntısı Bir ortamda espri yaptığında herkesin gülüp gülmediğini çaktırmadan tek tek kontrol eder. Eğer biri duymadıysa, o espriyi sanki ilk kez yapıyormuş gibi o kişinin gözünün içine bakarak tekrar servis eder. Alkış almadığı bir başarı, hiç yaşanmamış gibidir.
Evet @Süreyya bu gün bana gülmedi 😢

Üst Alt