Dimi .. hiççO bile çekemiyo nunum görüyorsun askdk
şuan biz temsili Zel hahahahaha
Dimi .. hiççO bile çekemiyo nunum görüyorsun askdk

Yapar öyle şeyler inanırım, oyunun ortasında terk ederdi bazen deli olurduk.bir keresinde okey oynucaktık onu sanırım 1 2 saat civarı beklemiştik meğer uyuya kalmış ama bizde bir güzel sohbet ede ede bekledik ldkfmg
Bizi burada bulur mu dersin etiketleyelim miYapar öyle şeyler inanırım, oyunun ortasında terk ederdi bazen deli olurduk.

Seven sevdiğini bulur nunum 😁Bizi burada bulur mu dersin etiketleyelim mi![]()
Yessssssssssssssİkizler: Merkür retrosu bitti diye sevinme, senin kendi zihnin zaten başlı başına bir retro. Mayıs güneşi içini ısıtacağına yine o iki karakterin arasında kalıp kimi darlayacağını şaşırdın. Bir gün "hayat çok güzel" deyip ertesi gün herkese blok atma hızın olimpiyatlara girmeli.
![]()
Ya nunum alsldlflglAslan: Güneş parlıyor ama senin "ben daha çok parlıyorum" egon güneş tutulması yaratıyor. Mayıs ayı senin için sadece bir sahne, herkesi de figüran sanıyorsun. Bir gün de bir ortamda ilgi odağı olma da, insanlar seni gerçekten sevip sevmediklerini bir test etsinler.
![]()
Bir hafta gideyim de test edin bakimAslan: Güneş parlıyor ama senin "ben daha çok parlıyorum" egon güneş tutulması yaratıyor. Mayıs ayı senin için sadece bir sahne, herkesi de figüran sanıyorsun. Bir gün de bir ortamda ilgi odağı olma da, insanlar seni gerçekten sevip sevmediklerini bir test etsinler.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.