Burç Dedikoduları

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
O bile çekemiyo nunum görüyorsun askdk
Dimi .. hiçç
Despicable Me Lol GIF

şuan biz temsili Zel hahahahaha

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Anlaşması en zor burç hangisi???

1. İnatçılık ve Esneklik Eksikliği (Sabit Burçlar): Bazı burçlar fikirlerini, alışkanlıklarını veya yöntemlerini değiştirmeyi reddederler.
  2. Duygusal Yoğunluk ve Kontrol İhtiyacı: Bazı burçlar duygularını çok derinden yaşar, zor güvenir ve olayları veya insanları kontrol etme eğilimindedir.
Bu iki kriter bir araya geldiğinde, astroloji dünyasında karakteri sebebiyle anlaşılması en zor olduğu düşünülen burç genellikle Akrep (Scorpio) olarak öne çıkar.

İhale bana da vurdu iyi mi Gemini hemen siliyorum vay terbiyesiz :kiskis:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Koç: Mayıs ayı geldi, doğa uyandı ama senin sinir katsayın hala kış uykusuna yatmadı. Her şeye ilk ben atlayayım derken uçuruma da ilk senin koşturman takdire şayan. Bu ay biraz durup düşünmeyi denesen mi? Gerçi düşünmek için önce bir durman lazım, o da senin için imkansıza yakın.
Run Kurban GIF by TRT

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Boğa: Doğum günün geldi diye dünyayı senin etrafında dönüyor sanıyorsun ama aslında sadece pasta tabağının etrafında dönüyorsun. Venüs seni güzelleştiriyor diyorlar ama senin aklın hala "en iyi lahmacun nerede yenir"de. Bu ay biraz konfor alanından çık da, dünya seni sadece koltukta otururken görmesin.

Bull GIF by OKX TR

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
İkizler: Merkür retrosu bitti diye sevinme, senin kendi zihnin zaten başlı başına bir retro. Mayıs güneşi içini ısıtacağına yine o iki karakterin arasında kalıp kimi darlayacağını şaşırdın. Bir gün "hayat çok güzel" deyip ertesi gün herkese blok atma hızın olimpiyatlara girmeli.

Burc Ikizler GIF by Alem Dergisi

need

Bronz Üye
İkizler: Merkür retrosu bitti diye sevinme, senin kendi zihnin zaten başlı başına bir retro. Mayıs güneşi içini ısıtacağına yine o iki karakterin arasında kalıp kimi darlayacağını şaşırdın. Bir gün "hayat çok güzel" deyip ertesi gün herkese blok atma hızın olimpiyatlara girmeli.

Burc Ikizler GIF by Alem Dergisi
Yessssssssssssss

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yengeç: Mayıs yağmurları dindi ama senin gözyaşların bir türlü dinmedi. Her şeyi duygusallığa bağlayıp millete vicdan azabı çektirmekten ne zaman vazgeçeceksin? Bu ay dışarıda bahar var, sen hala 2012'de sana "selam" vermeyen birine kurulmakla meşgulsün.

giphy.gif

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aslan: Güneş parlıyor ama senin "ben daha çok parlıyorum" egon güneş tutulması yaratıyor. Mayıs ayı senin için sadece bir sahne, herkesi de figüran sanıyorsun. Bir gün de bir ortamda ilgi odağı olma da, insanlar seni gerçekten sevip sevmediklerini bir test etsinler.

Galatasaray GIF

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Başak: Bahar temizliği bitti ama senin insanları eleme temizliğin bir türlü bitmiyor. Mayıs ayının o gevşek enerjisine bile bir kusur bulup Excel tablosu hazırlamışsındır kesin. Hayatı bu kadar mükemmelleştirmeye çalışma; çünkü senin standartlarına ulaşabilen tek şey, o bitmek bilmeyen listen.

0dfcb6bc-8be3-434f-a173-6e5321ab905e.gif

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Terazi: Bahar geldi, senin kararsızlığın çiçek açtı. Hangi dondurmayı yiyeceğine karar verene kadar yaz gelecek. "Herkesle aram iyi olsun" derken karakterin o kadar şeffaflaştı ki, bazen orada olduğunu bile unutuyoruz. Bu ay bir taraf seç de en azından kimin tarafında olduğunu bilelim.

Justice Law GIF by TRT

Zeynep

Altın Üye
Aslan: Güneş parlıyor ama senin "ben daha çok parlıyorum" egon güneş tutulması yaratıyor. Mayıs ayı senin için sadece bir sahne, herkesi de figüran sanıyorsun. Bir gün de bir ortamda ilgi odağı olma da, insanlar seni gerçekten sevip sevmediklerini bir test etsinler.

Galatasaray GIF
Ya nunum alsldlflgl

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Akrep: Baharın o neşeli havasında bile hala yerin yedi kat dibinde gizli planlar peşindesin. Mayıs güneşi seni aydınlatmaya çalışıyor ama sen o karanlık dehlizlerinden "kim bana ne zaman yamuk yaptı" ajandasını tutuyorsun. İntikam soğuk yenen bir yemektir ama sen bu gidişle o yemeği ısıtırken kendini yakacaksın.

Made In Canada Zodiac GIF by TresorsDuMonde.ca

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yay: Valizini yine kapının önüne koymuşsun ama ruhun hala nereye gideceğini bilmiyor. Mayıs'ta bir "özgürlük" narası atıyorsun ki sanırsın dünyayı kurtaracak. Sorumluluktan kaçma hızın ışık hızını geçiyor. Bir yerde sabit kalmayı denesen belki insanlar yüzünü hatırlayacak.

Y A Y Yes GIF by Djemilah Birnie

Zeynep

Altın Üye

Galatasaray GIF
Bir hafta gideyim de test edin bakim

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Oğlak: Baharın tadını çıkarmak yerine hala "bu ayki ciro hedefimiz ne" diye hesap yapıyorsun. Mayıs ayı senin için sadece iş günlerinden oluşan bir takvim yaprağı. Biraz gevşe diyeceğim ama o beton gibi prensiplerin çatlayacak diye ödün patlıyor. Mezarına da "mesaiye kaldı" yazdırırsın artık.

blog-43.jpg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kova: Herkes baharın tadını çıkarırken sen yine "uzaylılar neden Mayıs'ta gelmez" konulu bir komplo teorisi peşindesin. O kadar aykırısın ki, bazen normal olmaya çalışmak senin için en büyük delilik oluyor. İnsanlarla bağ kurmak yerine onlara laboratuvar faresi muamelesi yapmaktan vazgeç.

kova-burcu.gif

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Balık: Yine hangi hayal dünyasında kayboldun da Mayıs'ın ortasına geldiğimizi fark etmedin? Kendi yarattığın dramalarda başrol oynamaktan gerçek hayatı kaçırıyorsun. "Benim sezgilerim güçlü" diyorsun ama daha akşam ne yiyeceğini sezmekten acizsin. Biraz ayakların yere bassın, yoksa bu bahar seni uçurup götürecek.

fish.gif

Dip Not: Bu balık kendini ışığı tükürerek koruyor!​

Üst Alt