Mukemmeliz nunucugum .)))))BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)
Başak burçları narindir. Bu yüzden herhangi bir şeyden olay yaratabilirler ve bunun olmasına neden olan her kararınızdan pişmanlık duymanıza neden olurlar.
Kendilerini mükemmel görürler ve geri kalan herkesi yargılarlar.
Mukemmeliz nunucugum .)))))
O kadar! .)))Aksini iddia eden varsa etmesin 😄😄
O sırada yılan kjdnfjgklfd![]()
Dinamikcim hg..nasilsin?Birbirinizi yemeyin kızçeler.romantik erkeği inşaa etmeye devam edin![]()
Bana kattıklarınız için herkese teşekkürler. Mutluluk ve neşe dolu bir ömür dilerim sevgili süreyya. Teşekkürler, sizlerde iyisinizdir umarımDinamikcim hg..nasilsin?
saıkıldın mı forumdanBana kattıklarınız için herkese teşekkürler. Mutluluk ve neşe dolu bir ömür dilerim sevgili süreyya. Teşekkürler, sizlerde iyisinizdir umarımkalıcı hissetmiyorum
![]()
Aman ne var sanki..suracikta iki üc sacmalamaya gelsen?Kafan dagilir üstelik.Bana kattıklarınız için herkese teşekkürler. Mutluluk ve neşe dolu bir ömür dilerim sevgili süreyya. Teşekkürler, sizlerde iyisinizdir umarımkalıcı hissetmiyorum
![]()
Bu forum her düşünceye saygılı bireylerle dolu çok özgür bir yer. Hepiniz çok güzelsinizAman ne var sanki..suracikta iki üc sacmalamaya gelsen?Kafan dagilir üstelik.
Sen de mutlu ol.Ve gel yine.Özlüyoz.
Forum için tamamen gereksiz biriyim sevgili nunusaıkıldın mı forumdan
kalıcı olmamak umarım forumla alakalıdır
Kirmizi hali sermemizi mi istiyor acaba, cicegim?@dinamickaygısız hoş geldin ne çok özledik seni bir bilsen...
Sağlam dayak yemek istemiyorum lütfen.@dinamickaygısız hoş geldin ne çok özledik seni bir bilsen...
Bazen özleyince geleyim . Eski ben değilim sanki ya. Fazla duruldumKirmizi hali sermemizi mi istiyor acaba, cicegim?
Canı nasıl isterse öyle davranıyor beyefendiKirmizi hali sermemizi mi istiyor acaba, cicegim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.