dflgjhldişfjgnb gözümde böyle bir şey canlanmasaydı ya lkjdfniglkdfngiyi günüme denk gelirse döner bıcağı bile takabilirim gjdjfjc chxbfbzbxb
dflgjhldişfjgnb gözümde böyle bir şey canlanmasaydı ya lkjdfniglkdfngiyi günüme denk gelirse döner bıcağı bile takabilirim gjdjfjc chxbfbzbxb
Ay ben tanımıyorumYaşiyor galiba baskül ailesinde ve kaygısızlarda anımsıyorum gençlik dönemleriydi
koçu dinliym tekrar ya lşkdnmfşkgAy bu da komik gelmedi bu yorumların zirvesi benim için hala koç
İstikrarlıyım nfdn
Hatırladım şimdi
ben hala tanımıyorumHatırladım şimdi![]()
Küçüksün sen küçük kalben hala tanımıyorum![]()
Valla ben seni baya övmüşüm yaÇiçek dillligil yaşıyor mu yaa
O ne allah aşkına damardan tuzlamaa neeeeyyyyen iyisi damardan tuzlama icmek
Çorbayı serum mu yapacaklar bu erkeklerin deyimlerini de anlamak zor yaO ne allah aşkına damardan tutlamaa neeeeyyyy
O ne allah aşkına damardan tuzlamaa neeeeyyyy
o ne ya :S
damar tuzlama cjzjxjjd sakat işleri ya hiç sevmem vjdjdjo ne ya :S
Ya kendi yorumlarımda vallaha övmüşümSeni direk gömdü @nunu
bokunu çıkarmayı kimseden ögrenecek değiliz vjzndj rhdbebdBen en çok balıkta güldüm sanırım ya bok rengi bitirdi beni lşkdfnkgfd Gözümde mısırlı karpuzlu canlandı böyle iptal oldum ljnsdfljkgdfg
Ay bende sevmem lkndfglşk öldüm gülmekten ben ya karnım ağrıyordamar tuzlama cjzjxjjd sakat işleri ya hiç sevmem vjdjdj
İyi iyi @Lotus ya nerden geldi aklına Allah iyiliğini versin valla dalağımın olduğu yer mi bilmiyorum ağrıyor gülmekten.valla efsane güldük ya 😂😂 yoruldum resmen cjdnndd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.