bunları biliyor muydunuz?

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
arkadaşlar dedikodu yapalım deyince şey etmiyorsunuz ondan mütevellit ben de duyduğum bilgileri sizinle paylaşıp dedikoduya can vermeye karar verdim :honk: yani tam dedikodu demeyelim de üyelerimiz hakkında diğer üyelerin bilmediklerini paylaşalım diyelim :dyg: siz de paylaşın :honk:

peki o zaman bugün alcatrazın arkadaşları tarafından dışlanıp halı saha takımına alınmadığını, ama maça seyirci olarak çağırıldığını, sakatlanan oyuncu yerine maça dahil edilip adeta bir pantere dönüştüğünü ve kadroya girdiğini biliyor muydunuzz?????????!!!!!!!!!!!!........................

alcatraz

🍻
Elmas Üye
hooayydaaaa. bişi paylaşmaya da gelmiyor.

evet arkadaşlar. dışarıdan geldim diye dışlandım dayak atıldı dövüldüm küfür yedim üstüne acılı adana da yedim. ama azmettim bi şekilde kadroya dahil edildim. inanmak başarmanın yarısıdır. ben inanmamıştım takılıodum öyle ama oldu işte bişiler.
ben yokmuşum gibi dedikodumu yapabilirsiniz arkamı dönüyorum :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ama çok komikti agagshafs maça gitmeden dalga geçmiştim kadroya bile girememişin halı sahada diye, utandım şu an :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
dalga geçtiğimiz şeyler çabuk oluyo zaten hayatımızda. hem iyi anlamda hem kötü

Eunoia

Platin Üye
bence de formatı güzel tutabilitesi var :honk:
yeterli malzeme bulamayınca asparagas magazin haberleri formatına da dönebiliriz, bilemedim şu an :honk: bakcaz :honk:
Sen tutturursun bir şekilde :D
öylede olabilir aslında değişik olur

pumpkin🌸

Elmas Üye
Sen tutturursun bir şekilde :D
öylede olabilir aslında değişik olur
ben bi yolunu bulurum ya :p

peki alcatrazla nasıl tanıştığımızı ve alcatrazın 1 sene arkadamdan söylediklerini biliyor muydunuzz_????????????
detaylar azZzZz sonraaaaaaaaaa :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
sene 2009 yaş 19............
hazırlık bitmiş 1. sınıf ilk dönemdeyim. üniGFByi buldum ben kayıt falan katıldım aralarına. her hafta çarşamba günleri öğle arası aşiyan cafede toplantılarımız olurdu. ben de gidiyorum geliyorum. zaten herkes erkek bi ben varım bi de mat öğretmenliği okuyan bi kız. onla yurtta da arkadaş olduk falan neyse girmiim detaya :honk: o kızla konuşuyorlar benle konuşmuyorlar .s.s bunların kafalar bir güzel bir güzel sürekli makara sarıyorlar, bende de var potansiyel ama tanımıyorum ondan dahil olamıyorum. ama hiçbir toplantıyı da kaçırmıyorum, başkan 1 ben 2 devamsızlık 0 :honk: her hafta diyoloğum başkanın nasılsın kero ben iyiyim abi sen nasılsın. bitti bu kadar anca dinliyorum gözlemliyorum :honk: bunlar yaşandı ya :honk: neyse hakan diye bi arkadaş daha var bu ikisi uzun saçlı iki kanki, sürekli makara sarıyorlar. neyse aradan zaman geçti bazen basket maçına gidiyoruz, bazen kayseriye fener geliyo ona, bazen ankara urfa deplasman geziyoruz öyle. ama hiç diyalog yok :honk: derken bizim meşhur 2011 sivas şampiyonluk maçı geldi 3 saatlik yolu 8 saatte falan gittiğimiz :honk: hayatımın en güzel günüydü, sahadan kopardığım hatıra çimleri hala durur :dyg: 50 kişi deplasmanda kanka olduk artık benim 1.5 yıllık üniGFB maceramın sonunda. zaten alcatrazla bizim evimiz yakınmış komşuymuşuz ama hiç haberimiz yok. nereden olsun ki :honk: onların balkondan bizim ev görünüyo o derece :honk: neyse sohbet muhabbet derken hakanın yerini almayı başardım arkadaşlar, bu gurur hepimizin :honk: derken eski günleri konuşurken bi gün dedi 'biz senin arkandan az konuşmadık. geldi yine bayan buzdolabı aa konuştu bayan buzdolabı bu bildiğin buzdolabı falan...' ama öyleydin kanks diyo bi de :honk: ama şimdi hakanın o tribünde yürümediği tek kız olmak da yani kolay değilmiş çok sonra fark ettim ben de :honk: o koca gruptan hala sürekli irtibat halinde olduğum alcatrazdır. hakan bize sürekli kazık atar hayatımızdan çıkarırız 3-5 yıl sonra tekrar barışırız sonra yine kazık atar bu döngü böyle :honk: o da öle bi hatamızdır bizim için :honk:

Eunoia

Platin Üye
hazırlık bitmiş 1. sınıf ilk dönemdeyim. üniGFByi buldum ben kayıt falan katıldım aralarına. her hafta çarşamba günleri öğle arası aşiyan cafede toplantılarımız olurdu. ben de gidiyorum geliyorum. zaten herkes erkek bi ben varım bi de mat öğretmenliği okuyan bi kız. onla yurtta da arkadaş olduk falan neyse girmiim detaya :honk: o kızla konuşuyorlar benle konuşmuyorlar .s.s bunların kafalar bir güzel bir güzel sürekli makara sarıyorlar, bende de var potansiyel ama tanımıyorum ondan dahil olamıyorum. ama hiçbir toplantıyı da kaçırmıyorum, başkan 1 ben 2 devamsızlık 0 :honk: her hafta diyoloğum başkanın nasılsın kero ben iyiyim abi sen nasılsın. bitti bu kadar anca dinliyorum gözlemliyorum :honk: bunlar yaşandı ya :honk: neyse hakan diye bi arkadaş daha var bu ikisi uzun saçlı iki kanki, sürekli makara sarıyorlar. neyse aradan zaman geçti bazen basket maçına gidiyoruz, bazen kayseriye fener geliyo ona, bazen ankara urfa deplasman geziyoruz öyle. ama hiç diyalog yok :honk: derken bizim meşhur 2011 sivas şampiyonluk maçı geldi 3 saatlik yolu 8 saatte falan gittiğimiz :honk: hayatımın en güzel günüydü, sahadan kopardığım hatıra çimleri hala durur :dyg: 50 kişi deplasmanda kanka olduk artık benim 1.5 yıllık üniGFB maceramın sonunda. zaten alcatrazla bizim evimiz yakınmış komşuymuşuz ama hiç haberimiz yok. nereden olsun ki :honk: onların balkondan bizim ev görünüyo o derece :honk: neyse sohbet muhabbet derken hakanın yerini almayı başardım arkadaşlar, bu gurur hepimizin :honk: derken eski günleri konuşurken bi gün dedi 'biz senin arkandan az konuşmadık. geldi yine bayan buzdolabı aa konuştu bayan buzdolabı bu bildiğin buzdolabı falan...' ama öyleydin kanks diyo bi de :honk: ama şimdi hakanın o tribünde yürümediği tek kız olmak da yani kolay değilmiş çok sonra fark ettim ben de :honk: o koca gruptan hala sürekli irtibat halinde olduğum alcatrazdır. hakan bize sürekli kazık atar hayatımızdan çıkarırız 3-5 yıl sonra tekrar barışırız sonra yine kazık atar bu döngü böyle :honk: o da öle bi hatamızdır bizim için :honk:
Yaa çok güzel bir arkadaşlığınız var umarım uzun yıllar devam eder güzel anılar biriktirmeye devam edersiniz böylelikle 🙂
halbuki çokta cana yakınsın niye buzdolabı dedilerse. :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yaa çok güzel bir arkadaşlığınız var umarım uzun yıllar devam eder güzel anılar biriktirmeye devam edersiniz böylelikle 🙂
halbuki çokta cana yakınsın niye buzdolabı dedilerse. :dyg:
bilmiyorum soğuk bi havam var sanırım benim :honk: yani o zamanlar vardı, şimdi o kadar değil ama herkesle anlaşamam ben herkesin muhabbeti sarmaz öyle hemen dalayım olayı olmazdı bakıp anlamaya çalışırdım :honk: sanırım biraz daha pratikleştim bu konuda artık ama hakikaten haklılardı başkan dışında bi insan kimseyle konuşmaz mı ya :honk:

Eunoia

Platin Üye
bilmiyorum soğuk bi havam var sanırım benim :honk: yani o zamanlar vardı, şimdi o kadar değil ama herkesle anlaşamam ben herkesin muhabbeti sarmaz öyle hemen dalayım olayı olmazdı bakıp anlamaya çalışırdım :honk: sanırım biraz daha pratikleştim bu konuda artık ama hakikaten haklılardı başkan dışında bi insan kimseyle konuşmaz mı ya :honk:
Ama tanımıyormuşsun ki :)

Eunoia

Platin Üye
ama yani 1.5 senede her hafta buluştuğun insanları da bi zahmet tanı yaa :honk: benden 1 sene sonra ceren diye bi kız gelmişti. o kızla benden önce kanka oldular yaa düşün gdhjfkjjv
Yani arası biraz uzun olmuş :D nazar değmesin dostluğunuza.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bi arkadaşın o şampiyonluk geldiğinde sahaya depar atıp reklam panolarıyla yüz yüze birebir tanıştığını, sonra ben bu rezil arkadaşa hemen ertesi gün güzel bi melodi ile beste yazıp herkese söyleyip zorla rencide etmiş miyimdir ? kajdsad
ama öyleydin kanks. herkes fikrini beyan ediyo konuşuyo filan göklerden buz yağdıran hanım efendi sadece oturuyo fiziken aramızda ruhen mevlasına kavuşmuş gibi akdjsad sonradan buzlar eridi iyi ki de tanışmışım biricik kanksımla :d
hakanı da nasıl dışladık ama. rekor süre oldu suan bence askdjsad
Peki forumlara birlikte takılma süreciniz nasil gelişti @pumpkin
aha, geliyor gelmekte olan ajsdsah bu dipsiz kuyuya sürükleme bizi holy :d

Üst Alt