beni kazıklayan satıcıyla pazarlık yaparak daha az kazıklandım... kazıklanmam ona iyilik, pazarlık ise bana
bu nasil bir bakis acisidir : )
beni kazıklayan satıcıyla pazarlık yaparak daha az kazıklandım... kazıklanmam ona iyilik, pazarlık ise bana
ben bunu neden yeni görüyorum.
Gecmis olsun, ne oldu kiz ?
kan felan mi verdin ? anlamadim ki.
Ozon tedavisi gibi bişi mi @Lavinia
Yaşlılara pazardan aldıkları karpuzu evlerine götürmekte yardım ettim
seninkisi iyilik değil pek ama.... hadi iyilikten sayalımPazarcı 1 kilo aldığım nektarinin yarısını ezik koymuş kafasına atmayarak bende çok büyük iyilik yaptım bence
seninkisi iyilik değil pek ama.... hadi iyilikten sayalım
haftaya gider 1 kilo bir şey alırsın dersin i önceki haftalar verdiğin yarım kilo bozuklara sayınDaha öncede çilek alırken yapmıştı , o günde gidip atmadım tekrar güvenmeyi seçtim ama insanoğlu yanıltmıyorr 😝
haftaya gider 1 kilo bir şey alırsın dersin i önceki haftalar verdiğin yarım kilo bozuklara sayın
Alır senden sonrakine satar o yüzsüzAldığımda orada açıp bakacağım ve bozukları gösterip al bunları evine götür sen ye benden olsun diyeceğim 😉
Alır senden sonrakine satar o yüzsüz
Ben o kadar iyilik sever olamıyorumBenden sonra sen gel , sende aynısını yap birkaç kişi daha ayarlayıp zincirleme yapalım kalsın öyle mal gibi sjjdjd
Ben o kadar iyilik sever olamıyorum![]()
Tamam seni mi kırıcam döverizSadece utandırmak istiyorum 😏
Yaptırmadım yaptıranlar yeniden doğdum diyor denemek lazımDeğil ama istiyorum hiç yaptırdın mı?
Sabrın sonuna gelmişimgeri zekali dierek : ) isi bozdun simdi ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.