Bu zamanda Allah korusun içine virüs karıştırırlar. Siz yine de bildiğiniz kişiden için.Sınırlı mı jxjxj susuz kalırım
Bu zamanda Allah korusun içine virüs karıştırırlar. Siz yine de bildiğiniz kişiden için.Sınırlı mı jxjxj susuz kalırım
Diyorsunuz. Peki efendim size güvenebilir miyim?Bu zamanda Allah korusun içine virüs karıştırırlar. Siz yine de bildiğiniz kişiden için.
Özellikle bana güvenmeyin beyefendi. Her an suyunuzdan suikast çıkabilir.Diyorsunuz. Peki efendim size güvenebilir miyim?
O zaman şey suyu bırakayım kibarcaÖzellikle bana güvenmeyin beyefendi. Her an suyunuzdan suikast çıkabilir.
Sevdiğinizden için siz suyunuzu efendi😆O zaman şey suyu bırakayım kibarca
Şarkılara inanmayın kandırıyorlar akşamı da sıcak gündüzü de belki gece 12'den sonra😤Akşamları bir başka olan yer mi?
Su iç madem onca kuzuyu yedinkurtlar dişleriyle avlanır .d
Tarla değil de ev toplarken susuyorum@Lastearth tarlada susarsın su içtin mi
çok su içiyorum bu sıralar zaten :/Su iç madem onca kuzuyu yedin
Doğru eller kibar 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.