Bu pek sayılmaz ama olur içerim 😀
Ben suyu böyle seviyorum şerefe 🤪Bu pek sayılmaz ama olur içerim 😀
O çay olmasın 😀Ben suyu böyle seviyorum şerefe 🤪
![]()
Cay da olur ona da okeyO çay olmasın 😀
Bu sıcakta çay içilmez 😀 soğuk bir şeyler lazımCay da olur ona da okey
Sade sevmiyorum galiba 😂😂
Ne ismarliyim güzelimeee soylee 😁Bu sıcakta çay içilmez 😀 soğuk bir şeyler lazım
Ice Americano olabilir meselaa 😀Ne ismarliyim güzelimeee soylee 😁
İce americano feda olsun sana. Ben cay alayim. Benim hararetimi caydan baska birsey alamaz 😂Ice Americano olabilir meselaa 😀
Ay teşekkür ederim 😀 soğuk çay al sendeİce americano feda olsun sana. Ben cay alayim. Benim hararetimi caydan baska birsey alamaz 😂
Cay dedigin sicak olacak, dilini cehennem atesi gibi yakmayan cayi napayim ben 😂😂Ay teşekkür ederim 😀 soğuk çay al sende
Kışın iç yazında içilmiyor ki 😀 çaydan başka bir şey içtiğin yok zatenCay dedigin sicak olacak, dilini cehennem atesi gibi yakmayan cayi napayim ben 😂😂
Soguk cayi yaz aski mi yapayim yani 😁Kışın iç yazında içilmiyor ki 😀 çaydan başka bir şey içtiğin yok zaten
Neden olmasın 😅Soguk cayi yaz aski mi yapayim yani 😁
Sicak cayi, soguk cay ile aldatamamm ask bu degillll 🤪😂😂Neden olmasın 😅
Ne elmiş mübarek ya :)Doğru eller kibar 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.