Agustosu düşün birde şimdiden böyle ise
View: https://music.youtube.com/watch?v=ocuGTFqDlSQ&si=JCCwApyZbEi4EyMG
Agustosu düşün birde şimdiden böyle ise
Senin karnın ne kadar büyük büyükanne dedi Kırmızı başlıksız AliceBir damacana içtim desem😮💨
Cok tsk ederimmm..@Sade limonata verdim sana
Sonra dedi ki sen Akdeniz'de yaşıyorsun Bir damacana su ne ki..Senin karnın ne kadar büyük büyükanne dedi Kırmızı başlıksız Alice
Akşamları bir başka olan yer mi?Sonra dedi ki sen Akdeniz'de yaşıyorsun Bir damacana su ne ki..![]()
Şifa olsun. Ellerin kurt pençesine benzemiyor. Benimkinden bile narin
kurtlar dişleriyle avlanır .dŞifa olsun. Ellerin kurt pençesine benzemiyor. Benimkinden bile narin
Sınırlı mı jxjxj susuz kalırımTeşekkür ederiz @Tupac bey su verenleriniz sınırlı olsun efendim😆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.