@dinamickaygısız bitkikeri suladın şimdi de sen iç 
Amin hepimizinSu verenlerin çok olsun
Hocam sende sula@ÖmeR341 sen susarsın
Hocam sende sula
Harikasın :))
Arkası kesilmesin suyun devam keHarikasın :))
Beraber içelim mi@Üzüm su içtin mi
Hanımefendiiii nefes aliyo musunuz siz 😁@Lastearth su içtin mi bugün 🤪
almasam teknik olarak sana yazamazdım diye düşünüyorumm.. yooksaaaa sen de mi almıyoorsuunn öldükk müü biizz yyoksaaaHanımefendiiii nefes aliyo musunuz siz 😁
İçtim ama yeteri kadar olmayabilir 🙄
Yohh yohh ölmedik bir kaç gündür her vücudum her bölgesinden nefes alıyorum 🤣😂😂almasam teknik olarak sana yazamazdım diye düşünüyorumm.. yooksaaaa sen de mi almıyoorsuunn öldükk müü biizz yyoksaaa![]()
her bölgeden nefes alabiliyor musun cidden ? her yerden ?? 🤣🤣🤣🤣Yohh yohh ölmedik bir kaç gündür her vücudum her bölgesinden nefes alıyorum 🤣😂😂
Yaaani gözeneklerden derimize hava girişi olduğunu varsayarsak bı çok bölgeden nefes alabiliyorum 😁her bölgeden nefes alabiliyor musun cidden ? her yerden ?? 🤣🤣🤣🤣
çok hareketli günün ardından bende bazı bölgelerden nefes aldığımı hissediyorum da ondan şey etmiştim 🤣Yaaani gözeneklerden derimize hava girişi olduğunu varsayarsak bı çok bölgeden nefes alabiliyorum 😁
Boşuna dememiş Nasreddin hoca bana eşekten düşeni getirin diye 😂çok hareketli günün ardından bende bazı bölgelerden nefes aldığımı hissediyorum da ondan şey etmiştim 🤣
doğru demiş, eşekten düşenin halinden anca... 🤪Boşuna dememiş Nasreddin hoca bana eşekten düşeni getirin diye 😂
Yokluğunu taaaaaaaa derinden hissettik içime kapandım sen yokken meyyiti muteharrik gibi kaldım öyle 😂😂doğru demiş, eşekten düşenin halinden anca... 🤪
o kadar yok muydum ortalarda cidden niye öyle dedin ? 🤭
Türkçe karşılığı; canlı cenaze diyelim 🤣🤣Yokluğunu taaaaaaaa derinden hissettik içime kapandım sen yokken meyyiti muteharrik gibi kaldım öyle 😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.