Türkçe karşılığı; canlı cenaze diyelim 🤣🤣
tamam bundan sonra daha online olurum anlaştık mı 🤭
View: https://youtu.be/JUuRjgnKWPE?si=jqrhvRL57MV5JaIh
Enn online sen olmalısın 😂
Türkçe karşılığı; canlı cenaze diyelim 🤣🤣
tamam bundan sonra daha online olurum anlaştık mı 🤭
İlk mi defa dinledin 🙄 bu nasıl mümkün olabilerrrrrrr 😱ferdi tayfur severim bu arada tam isabet olmuş 🤣
bu şarkısını da ilk defa dinledim bu arada, teşekkür ederim 🤭
enn online olamam tatlım yaa, hayat bu kadar yoğun geçerken zor 🤣
birçok parçasına kulağım aşina, çoğunun nakaratına, bazılarının da nakarat dışında sözlerine ezbere eşlik edebiliyorum ama buna denk gelmemiştim 🤭İlk mi defa dinledin 🙄 bu nasıl mümkün olabilerrrrrrr 😱
Mümkün olan en ol o zaman 😁
Büyük ayıp 😂birçok parçasına kulağım aşina, çoğunun nakaratına, bazılarının da nakarat dışında sözlerine ezbere eşlik edebiliyorum ama buna denk gelmemiştim 🤭
sanırım ayıp ettim
tamam anlaştık, mümkün olduğunca olabileeerrrrr![]()
tek oturuşta zor da 2 ayda tamamlarım gibi hedefi, kabul 😂Büyük ayıp 😂
Sana ceza 20 defa dinle 😂🤣
Piki anlaştık hanım bayan kadın efendi😁
Sabah ola hayrola 😁 dün maçta ayağıma bastı bı arkadas bu gün ayak bileğim sis üzerine pek basamiyorum ama sabaha inmiş olursa yürürüm 🙄 saat kaç gibi 🤔hedef demişken yarın sabah yürüsene benimle ? 😂
geçmiş olsun, koca sahada nasıl becerdiniz onu acaba 🤭 sen dinlen yarın, ben senin yerine de yürürüm 🤪 7-9 arası ne zaman uyanabilirsem diye geçiyor aklımdan ama... bilemicemmm uyku tatlı mı gelir 😂😂Sabah ola hayrola 😁 dün maçta ayağıma bastı bı arkadas bu gün ayak bileğim sis üzerine pek basamiyorum ama sabaha inmiş olursa yürürüm 🙄 saat kaç gibi 🤔
Sabah ogrencez baklim kim galip gelecek 😂geçmiş olsun, koca sahada nasıl becerdiniz onu acaba 🤭 sen dinlen yarın, ben senin yerine de yürürüm 🤪 7-9 arası ne zaman uyanabilirsem diye geçiyor aklımdan ama... bilemicemmm uyku tatlı mı gelir 😂😂
hadi bakalım, sabah ilk kalkan yazar. sakın alarmla kalkıp günaydın ben yürüyorum deyip geri yatma, hile yok 🤭Sabah ogrencez baklim kim galip gelecek 😂
Saha kocaman da top ayakta oluyo ya yakın temas gerektiriyor filan işte 🤣
Şimdi yarın pazar olduğu için geri yatma konusunda bişey diyemeyeceğim 🤣😂hadi bakalım, sabah ilk kalkan yazar. sakın alarmla kalkıp günaydın ben yürüyorum deyip geri yatma, hile yok 🤭
sen ciddi ciddi bu açıklamayı yaptın mı yoksa kalınlaştırdığım yeri ben mi yanlış okuyorum 😂😂aman tanrımm ne kadar da aydınlatıcı bir erkek kişisi😂
haklısın bi pazarın var, ama diğer günlere bakınca da hepsinden birer tane var ? yani yarın değilse ne zaman diye de sorasım gelmiyor değil 🤪Şimdi yarın pazar olduğu için geri yatma konusunda bişey diyemeyeceğim 🤣😂
O kalın kısım tamamen göz yanılsama aslında orası yok 😂
Geberdik sıcaktan@Fluffy bi bardak ?
Bı de ben genelde akşam koşmayı tercih ediyorum 😋haklısın bi pazarın var, ama diğer günlere bakınca da hepsinden birer tane var ? yani yarın değilse ne zaman diye de sorasım gelmiyor değil 🤪
o son bi bardak suyu kafama dikmemeliydim evet, bende fark ettim bunu 🤭🤭
akşamları bana pek uygun gelmiyor gibi hissediyorum 🤭Bı de ben genelde akşam koşmayı tercih ediyorum 😋
Daha uzun süre yürüyüp koşma fırsatım oluyor mesela 😊 serin ve sakin oluyo ve son olarak koşudan sonra duş alıp uyuyunca uykunun tadı daha güzel oluyor 😂akşamları bana pek uygun gelmiyor gibi hissediyorum 🤭
akşam yapmanın sebebi nedir peki merak ettim ?
hmm, bende sabah serinliğini seviyorum ya senin tersine. bazen yoğun günün ardından diyorum acaba akşam mı yapsaydım çok yoruldum diye 🤭 evet yaa, ılık bi duş güzel uyutuyor haklısın o konuda😂Daha uzun süre yürüyüp koşma fırsatım oluyor mesela 😊 serin ve sakin oluyo ve son olarak koşudan sonra duş alıp uyuyunca uykunun tadı daha güzel oluyor 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.