yine huharca içiyorum şimdiden 2 litre yi bulduk , @Adrasteia de koşturmaların için de içiyordur umarım
🤗 Su hayattır. İçtim Chen sağ ol. Hatta buraya bakmadan önce içtim 😉
Biz yazınca tekrar içeceksin öyle olmaz🤗 Su hayattır. İçtim Chen sağ ol. Hatta buraya bakmadan önce içtim 😉
Hasta olmayacağımı bilsem soğuuk bir bardak içerdim vallahheyyy millet haydi su içmeye
Az bişey iç içinde kalmasın 😅Hasta olmayacağımı bilsem soğuuk bir bardak içerdim vallah![]()
Bugün burası çok sıcak, koca bir bardak soğuk su içtim. :) Hafiften grip başlangıcı da var ohh ohh.@CipraLex kanka su iç![]()
İlk baharı çok seviyorum fakat mevsim geçişlerinde hastalıklar bitmiyor malesefBugün burası çok sıcak, koca bir bardak soğuk su içtim. :) Hafiften grip başlangıcı da var ohh ohh.
Biz ilkbaharı çok kısa yaşıyoruz,yaza geçiş hızlı oluyor. Mevsim geçişleri beni mahvediyor zaten.İlk baharı çok seviyorum fakat mevsim geçişlerinde hastalıklar bitmiyor malesef
Tadını çıkaramıyoruz resmen
@ÖmeR341 su içtin mi anca su içeriz zaten
Düzenli su içerim ben ya..@CipraLex kanka su iç![]()
Yatağımın yanında kaldıİçiyorsak sebebi var (suyu).
Teşekkürler, bir yudum içtim. Islandı dudaklarım bana yeter bu kadar. :)
@Chen Suluğun yanında mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.