cidden çok su içiyorum ben yaa 3-4 litre ortalama , yani havuz nereden baksan çok iyi fikir , derhal yapalım@Lafebesi direk havuza mi atlasak? Bir bardak kesmez gibi.
Bana biraz göl gerek gibi geldi bu yorumdan sonra.cidden çok su içiyorum ben yaa 3-4 litre ortalama , yani havuz nereden baksan çok iyi fikir , derhal yapalım
bitmeyen sağanakların altında durmak da olabilir.Bana biraz göl gerek gibi geldi bu yorumdan sonra.
içiyom hemen :)@nunu su içtin mi hatun
bu gülücükle bana küfür ettin gibi hissettim.....içiyom hemen :)
Kız yok ya bu gülücük neden kötü sanılıyor valla içtim sen söyleyince yarım bardak su 🤣🤣🤣bu gülücükle bana küfür ettin gibi hissettim.....
hay senin ağzına der gibi hissediyorum xjxnkznxkKız yok ya bu gülücük neden kötü sanılıyor valla içtim sen söyleyince yarım bardak su 🤣🤣🤣
Beka ne alaka yaa kahvemi içtimuyanır uyanmaz içtim.
türkiyenin bekası için sende içtin mi @pumpkin🧿
hemen içiyorum, sen de iç :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.