Çok içtim bir sürü içtimmmmBugünki ilk sular içilsin
@Serçe uyan artık kaçıncı rüya oldu bu, susuz kalıcan🤪
Çok içtim bir sürü içtimmmmBugünki ilk sular içilsin
@Serçe uyan artık kaçıncı rüya oldu bu, susuz kalıcan🤪
İyi bari uyurkenki su kaybını telafi etmişsindir 🤪Çok içtim bir sürü içtimmmm
Hocam sen de iç lazımsın bize
Teşekkürler @AsteriX sen de içtin miHocam sen de iç lazımsın bize
Sabah içtim, şimdi okuldayken çaya yükleniyorum 😂Teşekkürler @AsteriX sen de içtin mi
Şimdi bir yudum aldım okudum teşekkür sende iç :)Az kalsın unutuyordum ama sen unutma @nunu
Hayatımdaki en büyük eksiklik. İçmedim daha. En son dün gece yarım bardak içmiştim ama sayılır mı?@-a- içtin mi suyunu ?
İçerken geberirsin belki diye düşündüm ama hala yaşıyor olman büyük mucize.Hayatımdaki en büyük eksiklik. İçmedim daha. En son dün gece yarım bardak içmiştim ama sayılır mı?
Zaten su içmeyi alışkanlık haline getirsem, bir çok şey farklı olacak.
Ama eskiden 4 gün içmediğim zamanlar oluyormuş. (Sonradan fark ettim)
Şimdi yine zor geliyor kalkıp su almak. Birazdan kahve ile birlikte isterim 🙂
@Chen Bir bardak su.
Teşekkürler içeyim karnımın içinde su clop clop yapıcak artıkHayatımdaki en büyük eksiklik. İçmedim daha. En son dün gece yarım bardak içmiştim ama sayılır mı?
Zaten su içmeyi alışkanlık haline getirsem, bir çok şey farklı olacak.
Ama eskiden 4 gün içmediğim zamanlar oluyormuş. (Sonradan fark ettim)
Şimdi yine zor geliyor kalkıp su almak. Birazdan kahve ile birlikte isterim 🙂
@Chen Bir bardak su.
İçerken gebermem mutlu edecekse. Geberdim sayın. Sayın @Serçeİçerken geberirsin belki diye düşündüm ama hala yaşıyor olman büyük mucize.
Geber geber, geber ki helvanı yiyeyim bi işe yaraİçerken gebermem mutlu edecekse. Geberdim sayın. Sayın @Serçe
Tamam geberdim.Geber geber, geber ki helvanı yiyeyim bi işe yara
Şakalaşman bittiyse. Az ileride oyna, soğuk suyunu içtikten sonra.Aferin.
Sinirli hallerin çok tatlı ama daha fazlası lazım bana hadi.?Şakalaşman bittiyse. Az ileride oyna, soğuk suyunu içtikten sonra.
Sinirli hallerin çok tatlı ama daha fazlası lazım bana hadi.?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.