Bana lazım olan post
İç iç hadi içelim fndnIçmedim destur gözümü yeni açtım
İç iç hadi içelim fndn
Gece yanıma su almamışım yataktan çıkamıyorummm
Arıtmadan içince eksik mineral oluyormuş doğru mu acaba?içtim içtim @Serçe hanım, siz de ihmal etmeyiniz.
bu doru, her gün bir adet maden suyu içerseniz eksiği kapatırsınızArıtmadan içince eksik mineral oluyormuş doğru mu acaba?
Evet maden suyu hep içerim sade. Teşk ederim :))bu doru, her gün bir adet maden suyu içerseniz eksiği kapatırsınız
ben de hep sadeli içerim, meyveli sevmiyorum gazoz gibi oluyor. beypazarı tercihim.Evet maden suyu hep içerim sade. Teşk ederim :))
Beypazarından başkasını tercih eden hata ediyordur zaten. En kalitelisi değil mi bence öyleben de hep sadeli içerim, meyveli sevmiyorum gazoz gibi oluyor. beypazarı tercihim.
en kalitelisi değildir sanmıyorum ama tadını en beğendiğim o. eskiden uzun kızılay şişesi çok iyiydi ama artık kurumun yönetiminden dolayı onu da bıraktık.Beypazarından başkasını tercih eden hata ediyordur zaten. En kalitelisi değil mi bence öyle
En kalitelisi olduğuna emin olabilirsin şunların içinde sadece besin değerleri değişiyor fakat tat ve orijinallik anlamında en iyisi Beypazarıen kalitelisi değildir sanmıyorum ama tadını en beğendiğim o. eskiden uzun kızılay şişesi çok iyiydi ama artık kurumun yönetiminden dolayı onu da bıraktık.
@Serçe hanımcım bunlar bizim marketlerde bulabildiğimiz maden suları ancak bizim marketlerimizde satılmayan ya da çok sık karşılaşmadığımız Perrrier gibi, San Pellegrino gibi çok güzel maden suları da var, haklarını yemeyelim.En kalitelisi olduğuna emin olabilirsin şunların içinde sadece besin değerleri değişiyor fakat tat ve orijinallik anlamında en iyisi Beypazarı
- Kula
- Beypazarı
- Uludağ
- Kınık
- Sarıkız
- Kızılay
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.