Hatırlatma için teşekkür ederim zeze
afiyet olsun pek sayılmaz hocam su başka çorba başka :))Çorba içtim sayılır mı
Hatırlatma için teşekkür ederim @Zeze
Zeze sen kaç bardak içtin bugun
Olur içeyim madem
mevsimsel olarak düştü biraz ama genelde sebile yakınımdır hep 7-8 bardak falandırZeze sen kaç bardak içtin bugun
İçimde çöl var gibi 2 gündür içiyorum da içiyorum
Aslında içtikçe iyi hissediyoruz da üşengeçlik demekmevsimsel olarak düştü biraz ama genelde sebile yakınımdır hep 7-8 bardak falandır
yok yok üşenme hiç hepsi bir bardak su ben kendimi miskin zannederdim benden daha miskini mi varmış wowwwAslında içtikçe iyi hissediyoruz da üşengeçlik demek
@Börteçine su içtin mi?
Nereden anladın ki? Fena yakalandım bak. Evet hala su içmedim, birazdan hallediyorum. Hayırlı cumalar sana da.
@Heavenly su içtin mi?
YarasınNe kadar da düşünceli bir hanımefendigünde 2-3 litre arası içmezsem kendimi kötü hissediyorum
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.