Gün bazında çok az içtim iyi hatırlattın az daha içeyim ben iyisi mi yoksa kuru üzüm olucam@Frenk im kuru üzümüm içtin mi
Gün bazında çok az içtim iyi hatırlattın az daha içeyim ben iyisi mi yoksa kuru üzüm olucam@Frenk im kuru üzümüm içtin mi
Arada sen de hatırlat yoouvGün bazında çok az içtim iyi hatırlattın az daha içeyim ben iyisi mi yoksa kuru üzüm olucam
hatırlatmam gerek kendime haklısınArada sen de hatırlat yoouv
quruk qaldıkhatırlatmam gerek kendime haklısın
ama sen de iç kitap arasında unutulmuş çiçek gibi olacaksın
keşke içmeseydim...
Demi çok susadığımı farkettim ve içtim üzerine neden se bir acıktım offf ne olacak şimdinasıl uayayaycağım erken de kalkmam gerek
sen iç onu ben tövbeliyimbotox ic uyursun : )
sen iç onu ben tövbeliyim
artık uyuyabilirsinbugün hic satasmamistim sana : )
artık uyuyabilirsin
Nefesini tutmak ve suyu bir yudumda içmek geçiriyor çiçeğimHickirik tuttu.
Icsem gecer mi cicegim @Chen ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.