Patatesli yapanlarda var bulgur pilavını..Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı çok seviyorum sisterim.. böyle tereyağlı, bazen de soğanlı yapıyoruz..
Patatesli yapanlarda var bulgur pilavını..Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı çok seviyorum sisterim.. böyle tereyağlı, bazen de soğanlı yapıyoruz..
Lan sen beni dikkate almıyor musun.. bildirim gelmiyor, alıntı yapmıyorsun.. ruhum daraldı.. beni gör hemencecik..Çok güzel yaparım onu da…
Kendimi övmek hiç hoşuma gitmiyo aslında…
Vizyonsuz onlar.Patatesli yapanlarda var bulgur pilavını..
Toprağı bol olsun..Babaannem böyle yapardı..
Rahmetli ne yapsa güzel olurdu..
![]()
Nasılsın tavuk işi sakat aman heTavuk pilav yaptım da bi dokundu bişey oldu
İyiyim nunum şimdi 🤗Nasılsın tavuk işi sakat aman he![]()
Bende geçen tavuk almıştım yarısını pişirdim daha son gününe vardı aslında ama kötü koktu hemen attımİyiyim nunum şimdi 🤗
Buzluktan çıkarmıştım anlamadım,tarihine falan da bakmadım o yüzden. Çok kötü olmadım Allahtan geçti.Bende geçen tavuk almıştım yarısını pişirdim daha son gününe vardı aslında ama kötü koktu hemen attım
hiç o riske giremem ufacık şüphe etsen yallah
Yazın tavuktan korkuyorum ya hindiyide bi istediğim gibi pişirsem hindi almak lazım aslında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.